Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Internetes vásárlás?

Internetes vásárlás?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy ruhát interneten, ahol azt hirdették, hogy 10-15 munkanapon belül meg is érkezik. Ehelyett majdnem 2 hónapot vártam, ráadásul a termék nem olyan, mint amit a képen láttam, hanem egy silány valami, címke nem volt rajta...ráadásul, a lány, aki hozta nekem, kb. a kezembe nyomta és rohant tovább. Ilyenkor visszakérhetem az árát?
2013. máj. 21. 20:58
 1/4 Antimod ***** válasza:
Persze, még 8 napig jogod van elállni a vásárlástól. A visszaküldés árát neked kell fizetned, de ez még mindig jobb, mintha buktad volna a vételárat a postaköltséggel együtt. Az eladó köteles azokat visszatéríteni.
2013. máj. 21. 22:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is így tudom, csak nem pofátlanság ez?
2013. máj. 22. 09:54
 3/4 Antimod ***** válasza:
Ha újra elolvasom a kérdésedet, akkor nem. Nem olyan, mint a képen, hiányzik a címke, alaposan megvárattak - melyik jogod nem sérült?
2013. máj. 22. 10:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva, a pénzemet, kb 1,5 hétnyi panaszáradat után visszakaptsm :)
2013. jún. 12. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!