Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki a playersfa...

Rendelt már valaki a playersfashion.hu-ról?

Figyelt kérdés
alapból még nem rendeltem netről, mert tudom a veszélyeit, de most találtam egy cipőt amit boltban nem láttam de itt igen és hátha valaki már rendelt innen megtudna nyugtatni, hogy megbízható és minden zökkenőmentesen zajlik ha innen rendelek

2012. okt. 27. 23:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha arra gondolsz, hogy a pénzel átvágnának, attól szerintem nem kell félned, a szállítási feltételeknél olvastam ezt:

A megrendelt árut jelenleg kizárólag belföldre futárszolgálattal tudjuk kiszállítani.

A megrendelt termék(ek) vételárát a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetned, mely már tartalmazza a szállítási díjat is!

A csomagokat GLS futárszolgálat kézbesíti.

Ez a webshop nem tudom, milyen, más oldalakról már rendeltem sokszor, a GlS, pedig ismerem, az általam eddig rendelt termékeket, szinte mindig ők hozták, ők, jó fejek, megbízhatóak. Én úgy szoktam csinálni, mielőtt bármit rendelnék, hogy elolvasom a szállítási, garanciális, vásárlási feltételeket, és ha megfelelőnek, korrektnek találom, akkor rendelek, ha nem akkor pedig nézek valami más oldalt.

2012. okt. 28. 00:52
 2/2 A kérdező kommentje:
igen átolvastam, de még így is inkább biztosra akartam menni, hátha mond valaki valamit :D érted. :D
2012. okt. 28. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!