Mi van velem? Mit csinálok rosszul?
Eléggé önbizalom hiányos vagyok. :$ mindentől parázok, félek és izgulok... :S
Pl. gyakran este előkészítem a sulis ruhám másnapra, de reggel felkelek és elmegy az egésztől a kedvem, úgy érzem hülyén, és rondán néznék ki, idegesít mások mit gondolnának rólam... vagy ahogy épp kinézek.. :$ és fogom magam és általában kiveszek a szekrényből egy feketés bő pólót és letudva...
+ nem szoktam sminkelni magam mert béna vagyok és nincsenek megfelelő sminkes cuccaim... de néha kifesteném magam szempillaspirállal, de a tükörbe nézek... és nem is tudom.. elmegy a kedvem...
Az idegesít a legjobban, hogy nem tudok csak úgy vkivel szóba elegyedni. Nem tudok olyan témát felhozni ami a másikat tényleg érdekelné.. :// Annyira utálom ezért magam. 16/L vagyok.... Általában a felnőttekkel értek szót igazán, olyan mintha ők "jobban megértenének". El tudok velük beszélgetni, de a tinikkel nem tudok. Van 4 jó barátnőm, de ott is kb 2-vel tudok "igazán" beszélgetni. A "3. barátnőm" először velem beszélgetett, hülyült a legtöbbször, most meg lecserélt a "4.-re." és nem tudok témát felhozni, hogy együtt nevessünk.. nem értem. vki tanács? :// kétségbe vagyok esve... nem értem miért nem tudok normálisan kommunikálni?!
köszönöm a válaszod:') van is egy lány akivel jól eltudok beszélgetni, csak fáj, hogy a másik barátnőm egyszerűen csak leváltott, és ha próbálok vele újra beszélni úgy tesz mintha egy tök értelmetlen, oltári nagy hülyeséget mondtam volna és grimaszol....
És szeretném építeni a kapcsolataimat, hogy ne csak egy- vagy két barátnőm, barátom legyen...:/ annyira rossz érzés, hogy mások egy pillanat alatt tudnak szerezni vkit akivel jól érzik magukat, beszélgetnek... meg minden és én is próbálok több emberrel jó viszonyt, de nem tudok miről beszélni velük, mert félek, hogy kiröhögnek mert szerintük az a téma hülyeség amit felhoztam... vagy a többi ilyesmi hozzáállás.. :$$ Úgy szeretnék egy "boldog lány lenni" aki megy a folyosón, magabiztosan és mosolyog.. aki mellett elmegy mind köszön neki, megkérdi hogy vagy...stb. nem pedig bezárkózva végig megy a folyosón, úgy hogy mindenki lenézéssel néz végig... :$$
Van vmi "bevált" szokásotok, vagy tanács? Hogy hogy kezdjek el egy szinte teljesen ismeretlen emberrel szóba elegyedni és nem is tudom... ne gondoljon közbe rosszat rólam... :S és máskor is szívesen beszélgessen velem..
Én is tök ilyen voltam. Folyton azon agyaltam, hogy mit gondolnak rólam mások. A kinézetemmel sem voltam soha megelégedve, nagyon csöndes vagyok meg eléggé zárkózott. Az osztálytársaim kb mindenből kihagynak, nem is igazán foglalkoznak velem. Valamikor mostanában elegem lett az egészből, és azóta egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam. Még mindig csendes vagyok, még mindig csak 1-2 barátom van, de jó ez így. Az osztálytársaim kezdenek maguk közé fogadni, és már nem parázok reggelente azon, hogy mit vegyek fel, amiben másoknak is megfelelnék.
Szóval próbálj meg nem foglalkozni velük. Tudom, hogy nehéz, eleinte nekem sem ment. Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!