Mit csinálok rosszul? Rosszul barátkozok?
Figyelt kérdés
Az van,hogy nincsenek barátaim.Sok mindenkit ismerek de csak annyira ,hogy öszefutunk akkor beszélünk és ennyi de olyan nincs aki amúgy elhív valahova stb.Mit csinálok rosszul,hogy nem akarnak velem utána találkozni? Pedig amikor összefutok valakivel akkor tök jól eldumálunk .Szeretnék barátokat akik tényleg közel állnak hozzám és akikkel eltudok menni ide-oda.Sajnos annyiból áll az életem,hogy elmegyek suliba aztán hazajövök hétvégén meg semmi. :( Azt ne írjátok,hogy miért nem én hívok el vkit mert rengetegszer próbálkoztam de mindig máshogy alakult.Belefáradtam.16/L2012. okt. 22. 18:38
1/10 A kérdező kommentje:
és már elvagyok nagyon keseredve,hogy így fogom leélni az életem,hogy nincs senkim :( és egy csomó mindenről lemaradok... és jó hogy csak 16 vagyok de egy csomó minden lenne amit kiadnék magamból valakinek de senki sincs akinek elmondhatnám :( fiúk is levegőnek néznek pedig egy átlagos lány vagyok és nem is szeretnék sokat csak egy átlagos életet szórakozással,szerelemmel,sikerekkel a tanulásban.Sajnos ezek közül az utolsó sincs meg teljesen mert néha még a tanuláshoz is az van a fejemben,hogy nincs ehhez energiám és azon gondolkozok,hogy miért vagyok olyan nyomorult,hogy állandóan magányosan ülök a szobámban és nem keres senki
2012. okt. 22. 18:47
2/10 A kérdező kommentje:
és ez még csak kis része a gondjaimnak.
2012. okt. 22. 18:51
3/10 anonim válasza:
én is így élek de én jól el vagyok, ha vannak fiú ismerőseid akkor vegyél(szüleid) játékkonzolt meg nagy tv-t arra rácuppannak
4/10 A kérdező kommentje:
úgy látom nem értetted a kérdést.Az nagy barátság ha átjönnek,hogy játszanak -.-
2012. okt. 22. 18:57
5/10 anonim válasza:
Igaz barátokat akiknek az eszébe jutsz néha nehéz találni. Én is régóta keresek, de eddig csak 1 ilyet találtam az is képes 225 km re lakni tőlem :( Akikkel meg próbálkozom azok egyoldalúak, én keresem, én kérdezem őket mindig, ők meg vagy válaszolnak vagy nem. Nincs meg a részükről is az érdeklődés. Enélkül pedig nincs barátság, se más.
De azért keresgélek tovább, remélem hogy találok olyat aki komolyan is gondolja azt amit leír...
6/10 anonim válasza:
Szerintem kezdj el valamilyen edzésre járni ahol ismerkedhetsz,vagy próbáld még egyszer-kétszer megpróbálni az osztálytársakkal a program tervezést ha amúgy tényleg jól eltudtok beszélgetni.
7/10 anonim válasza:
de ha nem találkozol velük jó hogy nem lesznek a barátaid felhívod őket sokszor és idő után úgyis a barátaid lesznek
8/10 A kérdező kommentje:
de ezt mondtam,hogy probalkoztam veluk egy csomoszor elhivtam oket kozos programra de sose jott ossze es megint egyedul maradtam
2012. okt. 22. 19:30
9/10 anonim válasza:
Miért nem jött össze,ha nem direkt hanem közbe jött valami próbálgasd(azért írom ezt mert azt írtad amúgy jól kijöttök).
10/10 anonim válasza:
Szerintem járj valami külön órára és ott ismerkedhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!