Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Eladtam valami a neten, de...

Eladtam valami a neten, de még mindig nálam van. Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Kb. 3 hónapja eladtam egy terméket a neten, az illető átutalta a pénzt, postáztam, de visszajött azzal, hogy cím elégtelen. Én fizettem az oda-vissza postaköltséget (3000 ft). Mondtam az illetőnek, hogy utaljon még ennyit, és küldöm az új címére, de azóta semmi. Mit tegyek? Nem értem, hogy van akinek ennyire semmi 60 ezer forint?
2009. okt. 2. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Örülj neki:D

Elvégre is gazdagabb lettél 57ezer forinttal:)

Az ő hibájából nem létesült meg ez a vásárlás:P

2009. okt. 2. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
De akár fel is jelenthet! Valszeg a posta küldte vissza, mert rosszul címezted, vagy olvashatatlan, vagy valami más hibája van! Próbáld vele felvenni a kapcsolatot e-mailben, telón, postán! Egyébként meg az is lehet, h időközben meghalt( ilyen esetekben sztem nem szükséges elküldeni az illetőnek az árut;) )!
2009. okt. 2. 21:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Nem az én hibámból jött vissza a csomag, arra a címre küldtem, amit elküldött e-mailben (nem volt postafiókja, azért jött vissza). Ő ezt el is ismerte, írt egy másik címet, majd én írtam neki, hogy a 3 ezret ha átutalta, már küldöm is. De azóta semmi, 3 hónapja...

???

2009. okt. 3. 08:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugye tudod bizonyitani hogy te felszólitottad őt másodszor is hogy amint küldi a 3000-et,te is küldöd aq cuccot?
2009. okt. 6. 16:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom, megvan az összes e-mail amit váltottunk.
2009. okt. 8. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!