Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen érzés az LSD hatása...

Milyen érzés az LSD hatása alatt lenni?

Figyelt kérdés

2013. máj. 18. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
40%

Nemtom mi a cime, de youtubeon van egy oras dokumentumfilm az LSDrol..

Szerintem marhaerdekes, nezd meg:)

De persze csak semmi illegalitas, ne elj ilyen cuccokkal, fuggoseget okoz, nem akarmilyet

2013. máj. 18. 15:51
 2/7 anonim válasza:
Leírhatatlan. :)
2013. máj. 19. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem okoz függőséget, de távlatokat nyit a gondolkodásodban.
2013. máj. 20. 03:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A Daath.hu LSD-témakörében, a lap legalján találsz 20 kapcsolódó hazai LSD-élménybeszámolót (és 4 külföldi fordítást):

[link]

2013. máj. 21. 20:43
 5/7 anonim válasza:
100%
Ha ismered Feldmár Andrást, tud segíteni a "pontos" leírásában,hogy milyen. A kedvenc pszichoterapeutám, 1000mikrogramm lizergsavval "gyógyít". Még nem próbáltam,nem is tervezem,viszont sejtem kb milyen lehet,ismerőseim próbálták. Azt mondják olyan,mintha megszűnne a tér és az idő. Az már rajtad áll hogyan éled meg, set and setting... És az kamu állítólag hogy mindenfélét halucinálsz,nem ezen van a hangsúly,hanem az "énkép megszűnésén". Azt sem tudod többé ember vagy-e,ha nagy adagot veszel be. Pont ez lehet a fantasztikus,és egyben rideg. Remélem tudtam segíteni :D
2013. jún. 24. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem majdnem sikerült beleőrülni, az énkép és tér-idő megszűnése miatt, hónapokig nem tudtam feldolgozni és megmagyarázni mit éltem át. Lehet én vagyok hozzá gyenge személyiség, pedig az életben nagyon szigorú és magabiztos vagyok, de úgy látszik ez kifogott rajtam. :) Én nem ajánlom.
2013. júl. 1. 23:04
 7/7 anonim ***** válasza:
A Goa-Trance leírja az élményt.
2014. ápr. 11. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!