Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A keserűsó hatása hány óráig...

A keserűsó hatása hány óráig tart?

Figyelt kérdés
Hallottam a keserűsó hashajtó hatásáról és érdekelne, hogyha mondjuk délután 4-kor veszem be, akkor csak az nap este fog menni a hasam, vagy éjjel is még menni fog?
2013. máj. 13. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyéntől függően másfél két óra múlva hat , és ugyanennyi ideig .
2013. máj. 13. 20:57
 2/4 Sparr0w ***** válasza:
"keserűsó hatása" óóó azt reméltem valami pszichedelikum amit nem ismerek. :(
2013. máj. 13. 22:25
 3/4 anonim válasza:
Csak óvatosan! Tegnap este 9 körül vettem be. Éjjel 2-ig "futottam", aztán ma 9-től félóránként... Eddig 2 kiló 30 dekát fogytam az este óta
2013. szept. 4. 15:23
 4/4 Balta apó válasza:

Nagyban függ a mennyiségtől, meg persze attól, hogy hogyan reagálsz rá...

Én egyszer műtétre készültem. Előző nap hazaküldött a doki, és a kezembe nyomott egy fél zacskó keserűsót (nem akarok hülyeséget mondani, 30-35 gramm biztos megvolt), mondván hogy ezt délután otthon igyam meg, másnap pedig jöjjek éhgyomorra. Oké. Délután otthon megittam, annyiszor mentem wc-re, hogy két alkalom között nem hűlt ki a wc-deszka :D És ez tartott olyan 5-6 órán keresztül...

Aztán később egy másik műtétkor már a műtét előtti nap is bent feküdtem a kórházban. Akkor a nővér egy műanyagpohárban hozott keserűsós vizet... Ja, mondom, ha tudtam volna, hogy ebből ennyi is elég, akkor előző alkalommal nem ittam volna meg ész nélkül az egész csomagot :) Aztán attól az egy pohártól 2-3 alkalommal kellett összesen kimennem...

2014. febr. 2. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!