Milyen érzés volt heroin hatása alatt lenni?
Tudom, ez most megint egy h*lye kérdés, és hallgathatom, az idiótábbnál idiótább válaszokat, és valószínűleg senki nem próbálta itt, de ha igen, csak kíváncsi lennék, hogy milyen érzés, mit élt át a szer hatása alatt. Mielőtt jönnétek a ne drogozz, stb. dolgokkal, én még csak füvezni sem füveztem soha, nem iszom, nem dohányzom, egyszerűen csak érdekel, hogy mit él át, aki használta.
Szaklapokból sem kérek idézeteket, sem filmekből, sem netről, sem könyvekből, sem sehonnan, mert azt én is megtehetem, szóval csak az írjon (ha van itt olyan) aki próbálta. Köszi! (Bár a nyakamat tenném rá, hogy a h*lye megjegyzésektől, és az okoskodásoktól, még a bevezető ellenére sem fognak kímélni, de azért próbálkozik az ember...) Aki értelmes választ ad, annak köszi.
mark86
na ez nem lesz értelmes de leírom:
ez engem is nagyon érdekelne,mert állítólag olyan jó érzés,hogy 1 használat után már totálisan másképpen látod a világot és nem tudsz értékelni semmiféle más örömöt.
nagyon érdekel ez a téma pedig én se használtam semmit és nem is fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!