Mi lenne ha egy májként élnéd le az életed? Vagy egy sipcsontként? Tudnád hogy te sipcsont vagy? Lehet hogy ugyanolyan lenne mint a mostani életed? Szoval a tulajod anyukájának a sipcsontja a te anyukád? Gondolkodtatok ti már ezen?
biztos rossz lenne egy alkoholista májának
lenni :D
nem de az igen
hogy pl milyen lenne ha fa-ként
vagy valamilyen virágként vagy állatként élném az életem:D
nadekééérem:D
amugy azis érdekel engem bár én ha fa lennék akkor unatkoznék szerintem.. bár kitudja lehet hogy a Fa a Család és minden ág egy egy családtag a legidősebb a papa a kis csira pedig az újszülöt kisbaba :-)
Ha én Józsi sipcsontja lennék, akkor józsi anyukájának (vagyis az én tulajom (józsi) anyukájának mert én vagyok józsisipcsontja) a sipcsontja az én sipcsontanyukám lenne... ez tök nyilvánvaló nem?:D
de vajon egy sipcsont férfi vagy nő nemü? na ezen gondolkoztál már kérdezö?
A máj sejtekből áll, és amikor kialakul egy új sejt, akkor az lehet az anyukája, amiből kialakult (igaz, osztódással szaporodnak, szóval egyben az apukája is :)). És a máj sokmillió ilyen sejtnek a városa. :)
Egyébként elvonatkoztatva a májtól meg a sípcsonntól, ennek a fajta világnézetnek van alapja, a legújabb tudományos eredmények is alátámasztják, hogy a világegyetem holografikus. Vagyis minden pontja része a nagy egésznek, és minden pontjában ott van minden információ az egészről. Pont mint a testünkben a sejtekben.
Bevallom, ekkora ökörség még soha nem jutott az eszembe...
Viszont az 1 mp-en belül eszembe jutott : ugyanmár hogyan lennének érzései, gondolatai egy májnak, vagy egy sípcsontnak, amikor annak nincs AGYA!!!...
A máj, a szív, a tüdő, a gyomor csak egy szerv, végzi a feladatát, az agy által kiadott parancsok szerint. Ha az agy megsérül vagy leáll, akkor a test minden szerve is leáll!
Amúgy végigolvastam a beírásokat és megdöbbentem, hogy ez senki másnak nem jutott az eszébe?!... 8-o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!