Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lenne ha egy májként élnéd...

Mi lenne ha egy májként élnéd le az életed? Vagy egy sipcsontként? Tudnád hogy te sipcsont vagy? Lehet hogy ugyanolyan lenne mint a mostani életed? Szoval a tulajod anyukájának a sipcsontja a te anyukád? Gondolkodtatok ti már ezen?

Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 22:11
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Nem, még nem gondolkodtam ezen. :) De szem-ként szívesebben élnék, mint májként meg sípcsontként :)
2009. okt. 1. 22:17
 2/29 anonim ***** válasza:
miiii?hu de pihent agyú lehetsz te.soha nem jutott ilyen még eszembe,de hogy öszinte legyek,az utolsó kérdést nem is értem,pedig 3 szor olvastam el.
2009. okt. 1. 22:18
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

A sejtjein is élnek. Mi meg a Földnek vagyunk kis részei.Nem tud rólunk, nem tudunk róla. De ha jól tesszük a dolgunkat, a Föld is egészséges lesz.Ő is csak sejtje a tejútnak. De ha jól forog, s mind, akkor egészséges a Tejút!

De a máj egy kicsit durva!

2009. okt. 1. 22:18
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Jot mosolyogtam ezen a kerdesen:))

Szerintem,ha pl.majkent elnem a eletem,akkor az masabb lenne,allando rettegesben elnek,tartanek attol,hogy a gazdim epp mikor ont nyakon egy pohar szesszel.Attol aztan zsugorodnek:))

Vagy sipcsontkent,hogy mikor rugnak jol fejbe.Szerintem allando rettegesben elenek.

Te hogy gondolod,kedves kerdezo?

2009. okt. 1. 22:20
 5/29 anonim ***** válasza:
2009. okt. 1. 22:21
 6/29 A kérdező kommentje:
na szóval van a te vagy a Jani sipcsontja Jani anyukájának a sipcsontja pedig a te anyukád lenne akkor ?
2009. okt. 1. 22:21
 7/29 anonim ***** válasza:

22:18

A "gondolkodtatok ti már ezen?"-t?

:)))

2009. okt. 1. 22:22
 8/29 anonim ***** válasza:

Úristen, most már tényleg bekavartál, nem tudom követni.....

Pihent agy vagy ! :D

2009. okt. 1. 22:24
 9/29 anonim ***** válasza:
22.18 as sem különb :D
2009. okt. 1. 22:25
 10/29 A kérdező kommentje:
igazából ez a gondolat menet a sötét zsaruk 2 filmből való: amikor az egyik zsaru kinyit egy szekrényt és egy egész világ van benne ... szoval ki tudja hogy hány ilyen kis ajtó van a világba? és ki tudja hány világ van ezekbe a kis ajtókba ? :-)
2009. okt. 1. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!