Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek rólam?

Fiúk! Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

Lány,168 cm,vékony,hosszú barna hajú lány vagyok...Csak fiú barátaim vannak mert nem bírom a pletykás plázacicákat...Szabadidőmben gördeszkázom,Judozom Meg lemegyek a parkba BMX-ezni...Meg van több mint 20 db olyan rap sapkám mivel azokat nagyon sokat hordom :DD...Szóval nem vagyok vmo lányos csaj de azt tudom hogy szebb vagyok mint a plázacicák... :D

szóval ez igy nagyon fura???

2013. máj. 15. 22:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az más, akkor nem mondtam semmit.
2013. máj. 17. 21:49
 12/18 anonim ***** válasza:
sparrow teljesen értelmetlen a kötözködésed, kit érdekel, h fiú vagyok-e vagy lány? a lényeg, h nekem a törött fog is jól állna. am sztem egy 6 éves számára is egyértelmű, h ha a "fiúknak se áll jól..." válaszodra írom vissza amit, akkor nem lány vagyok...
2013. máj. 18. 02:57
 13/18 Sparr0w ***** válasza:
Vajaskenyér: Akkor te most fiú testben lévő lány vagy?
2013. máj. 18. 22:09
 14/18 anonim ***** válasza:
ha ez trollkodás akar lenni próbálkozz kicsit jobban, ügyesen forgasd ki a szavaimat, mert ez így túl erőltetett, és inkább tűnik úgy mintha össze-vissza beszélnél, ráadásul valami p*csöslánynak képzelsz el, ami enyhén ferde gondolkodásra vall...:D
2013. máj. 19. 03:57
 15/18 Sparr0w ***** válasza:

Csak tesztelgetem az önbizalmadat. :)

Mondjuk annak sincs azért sok értelme amit te írsz, nem fog senki megsajnálni mert szerinted ronda vagy.

A nehezen értelmezhetetlenség a tollkodás első szabálya, a második az hogy MEGÖLLEK TE GANÉ. :)

2013. máj. 19. 13:42
 16/18 anonim ***** válasza:

Mi a vihar az a "nehezen értelmezhetetlenség"???

A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog), azzal a konkrét szándékkal,hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy egyéb módon zavarja meg a témába vágó eszmecserét.

2013. máj. 19. 14:43
 17/18 Sparr0w ***** válasza:
Minden jellemző stimmel!
2013. máj. 19. 19:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Te másik meccset nézel, itt semmilyen nehezen értelmezhetőség nem szerepel.
2013. máj. 19. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!