Fiúk! Mi a véleményetek rólam?
Figyelt kérdés
Lány,168 cm,vékony,hosszú barna hajú lány vagyok...Csak fiú barátaim vannak mert nem bírom a pletykás plázacicákat...Szabadidőmben gördeszkázom,Judozom Meg lemegyek a parkba BMX-ezni...Meg van több mint 20 db olyan rap sapkám mivel azokat nagyon sokat hordom :DD...Szóval nem vagyok vmo lányos csaj de azt tudom hogy szebb vagyok mint a plázacicák... :D
szóval ez igy nagyon fura???
2013. máj. 15. 22:53
1/18 anonim válasza:
Ejj Hanna, hányszor mondja el még Claudia hogy egy nőnek nőiesen kell öltözködnie :D
2/18 anonim válasza:
Nos engem taszítasz, akárcsak az összes olyan idióta, aki azt hiszi, hogy 3 mondatból meg lehet ítélni egy embert.
3/18 Sparr0w válasza:
Nem vagy fura, légy önmagad. Önbizalmad mondjuk nem sok úgy érzem ha itt vársz megerősítést. Mindenesetre nekem sem túl imponáló ha egy lány fiúkkal barátkozik, semmiképp nem udvarolnék neked/járnék veled. De van akit ez nem zavar. A "rap sapka" az full cap, na az mondjuk szerintem jól áll lányoknak is, és a sport is fontos. Ne akarj megváltozni, így vagy jó.
4/18 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2013. máj. 16. 13:52
5/18 anonim válasza:
csak a fogaidat ne törd ki, az annyira nem áll jól a lányoknak
8/18 Sparr0w válasza:
Miért nem lehet eldönteni hoy fiú vagy-e vagy lány?
9/18 anonim válasza:
Sparrow maradj inkább a fészekrakásnál.
Nem az a gondja, hogy nem tudja eldönteni milyen nemű, pusztán egy olyan lány, akinek azok a dolgok tetszenek, amikre a társadalom rásütötte, hogy férfiasak.
10/18 Sparr0w válasza:
Kennedy benézted mert én Vajaskenyértől kérdeztem...
Mert azt mondta neki a törött fog is jól állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!