Mit tegyek, ha csúfolódnak a "barátaim"?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 8.-os vagyok, 14 éves. Egy faluban lakok. Az osztálytársaim közül nagyon sok mindenkivel jóban vagyok. Mostanában elég sok pletykát hallok vissza tőlük. Mondhatjuk csúfolódásnak is. Nagyon idegesítenek ezek a pletykák és nem tudom hogyan kezeljem őket. Szünetekben egyedül vagyok, mert nincs kedvem az olyan "barátoknak" - ha lehet őket így hívni - a képét látni. Szóval egyedül vagyok és vagy zenét hallgatok vagy tanulok a következő órára. Így ugye eltávolodok tőlük és nem hallom miket pletykálnak rólam. Vagyis csak egy emberke pletykál. Szerintetek mit csináljak? Olvasok az interneten különböző cikkeket ezzel kapcsolatban de nem találok semmi hasznos tippet. Kérlek segítsetek!2013. máj. 15. 15:01
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
De a zenével nem oldódik meg semmi! áh.. kár volt kiírni.. itt se kapok úgy se rendes választ.. :'(
2013. máj. 15. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!