Zümy kérdése:
Hogyan tudnám kiengesztelni? SEGÍTSÉG! GYORSAN! Könyörgök (BŐVEN LENT)
Figyelt kérdés
Szval,egy tantárgyból dogát írtunk és kiosztották.És egyik osztálytársamét láttam,hogy négyes neki.Átnéztem az enyém sobb és többet írtam mégis hármas.És szóltam a tanárnak,hogy nem javítaná-e ki nekem is négyesre, mert vkijét. láttam és nekem is simán megvan a négyes szerintem.Átnézte,bocsánatot kért és mondta,hogy véletlenül,mert mindkét doga A csoport volt a jegyeket felcserélte.És átírta négyesre és osztálytársamnak 3masra.Mondom légyszíves ne írja át neki,én nem neki akartam rosszat.De mondta,hogy így igazságos.És erre osztálytársam elkezdett sírni,megutált,káromkodott velem és mindenki engem okolt.Később hiába könyörögtem a tanárnak csak azért sem írta át,mondta tanuljon ő többet.És a sztori teljesen más lett a végére és a fél osztály nekem rontott egyik legjobb bnőm utál meg minden.Ezzel az osztálytásammal ráadásul elég jó viszonyban voltam.HOGYAN TUDNÁM KIENGESZTELNI?ÉS A TÖBBIEKKELMEGÉRTETNI,HOGY NEM AZ ÉN HIBÁM?SZERINTETEK AZ ENYÉM?(bocs,hogy hosszú kérlek siessetek a válasszal előre is köszi)2009. okt. 1. 18:42
1/8 anonim válasza:
Egyszerüen hivd fel telefonon,és mondd meg neki hogy nem igy akartad,és egy jegy még nem a vilàvége...
Vagy ha nagyon kedveskedni akarsz vegyél neki egy plüss macit,egy pici csokit,mellé egy bocsànat kérös rövid üzenet,és tedd reggel a padjàra.
Elöbb utobb ugyis kibékültök!
2/8 anonim válasza:
Talán kérdezd meg őt, hogy mivel kárpótolhatnád ezért a húzásért. Egyébként én nem értem miért haragudott meg, mikor a tiéd jobb volt, és jogosan szóltál. Nem hiszem, hogy ez a te hibád lenne. Mond meg neki, hogy amennyire rosszul esik neki az, hogy rosszabb jegyre javították, neked is annyira rosszul esett az, hogy igazságtalanúl rosszabb osztályzatot kaptál. Kérdezd meg, mit kellett volna tenned ebben az esetben. Hagytad volna az ő kedvéért, hogy neked legyen rosszabb a jegyed? Ő mit csinált volna? Nem szólt volna csak nehogy a te jegyedet átjavítsák? Mond meg neki, hogy nem számítottál arra, hogy az övét átírják, kérj bocsánatot, és ezzel ennyi.
3/8 anonim válasza:
milyen hülye, egy ki*szott osztályon, hahahhaaaa embeeer ilyenkor nagyon nagoyn sajnálom hogy nem ismerlek, bazz hogy kiröhögném azt a szerencsétlent, meg az osztályodat is, milyen idióták,,,, valószinű még elemisek vagytok mi? mond meg neki hogy ha nem érti meg hogy nem roszból csináltad akk nem is barátkozol vele, szard le, nem érdemli meg, hülye, a normális emberek tudnák hogy nem szándékosan csinálod, és egy bocsánatkérés után minden megy tovább, ezek hülyék, nyugodtan mutasd meg nekik ezt a választ, sőt ha kell személyesen is beszélek vele-velük, msn vagy valami ilyesmi, de ne várd hogy kedves legyek ilyen kreténekkel...
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm főleg a 2. választ:)sokat segítetek:)még jöhet:)
2009. okt. 1. 19:40
5/8 anonim válasza:
Szerintem is az a legjobb ha veszel neki egy csokit és bocsánatot kérsz tőle.Bár nincs miért, omg, ilyenen ennyire besértődni? Persze, én is mérges lennék, de azért amit az osztályod csinál az már túlzás =/
7/8 A kérdező kommentje:
kibékültünk=)már nem haragszik dejó:)annyival jobb érzés:P
2009. okt. 2. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!