Könyörgök valaki segítsen! (? )
Figyelt kérdés
Biztosan sokan azt fogjátok mondani, hogy kreativitás nélkül élő hü lye pics a vagyok de egyszerűen nem tudok kitalálni semmien nevet sem Twitterre.. mi legyen a nevem?? léccccci segíts2010. aug. 13. 12:35
4/11 anonim válasza:
talán ha írnál magadról valami...
így mondhatunk a ímogörltől a fleghmapáwáig akármilyen sz@r és nulla százalékban kreatív nevet, mer neked egyik se passzol...
5/11 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, nem vagyok emós.. szőke haj, nem tom mit írjak, nem vagyok kreatív de azért szorult belém egy kicsi csak nevet nem tudok kitalálni, tudom sz ar ügy, de nem tudok vele mit kezdeni, általában boldog vagyok és mindig nevetni szoktam..hát ennyi.
2010. aug. 13. 12:59
8/11 anonim válasza:
whoisovertherainbow
sunnyside
goodbyeclouds
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!