Valaki segítsen Monitorban könyörgök?
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem szeretnék venni monitort de az a helyzet hogy a pénz nem érdekel. Viszont ezeknek a körülményeknek feleljen meg:
-szép legyen a kép megjelenítése!
-2ms!
-márkás
-megbizható
-19"!
-Normál! monitort (nem wide)
ilyen monitort szerintem talán az álmaidban találsz.
ha a pénz nem akadály, nem tudom miért csak 19"-ban gondolkozol.
nem wide és új monitort nem igazán találsz. maximum 16:10-es képarányút. am mi a baj a wide-dal? ma már az összes kultúrált monitor jól kezeli a képarányokat, nem húzza szét.
"A CRT monitornak 100 hz-en gyönyörű képe van,az TFT/LCD-nek aligha,kristályfolyadékos LCD-ben gondolkodj."
TFT/LCD? Két különböző technológia
TFT = Thin Film Transistor
LCD = Liquid Crystal Display
CRT-nek csak 100hz-n van értelme, de ott se mondhatnám, hogy gyönyörű a képe, egy régebbi lcd 2-3szor odaveri. Csak a frissítése miatt érné meg ha kimondottan ilyen kell. Folyadékkristályos kijelzőt meg ma már nem gyártanak, az összes tft.
Samsung SyncMaster 961BF 19" LCD monitor
nem lehet gondolom reklámozni ezért 1 nevet írtam ki hogy szerinted akkor megéri ? 20.000 ért ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!