Nagyon fontos, könyörgök válaszoljon aki tud! Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Szóval van a bookline, ahol könyveket lehet vásárolni, és van egy könyv, ami antikvár, és csak az az egy példány van belőle, és nagyon kell nekem. Na most én azt betettem a kosárba, aztán véletlenül kivettem, és most nincs se a kosárban, se sehol. Vissza fogják még tenni? Vagy már búcsút inthetek neki? Már vagy 4 órája nincs fenn...2011. máj. 7. 13:33
1/5 anonim válasza:
Próbáld hívni a forródrótjukat. Én a Lírával jártam hasonlóan.
Persze lehet, hogy valaki lenyúlta előled.
Nézz szét más könyvkereső oldalakon is.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha valaki lenyúlta volna, az elég érdekes lenne, mert akkor pont abban a pillanatban nyúlta le, ahogy kivettem a kosárból. Nem sokan ismerik a könyvet és hacsak nem a címét írják be, aligha akadnak rá. Szóval kizárt, hogy lenyúlták. Azért mindenesetre köszi a segítséget, de még várom a segítőkész válaszokat!
2011. máj. 7. 15:44
3/5 anonim válasza:
Rég jártam a bookline-on, nincs előjegyzési rendszerük? Ha van ilyesmi, akkor lehet, hogy valaki más is kereste a könyvet, de nem találta (nálad volt kosárban), így amikor kivetted a kosárból, a rendszer automatikusan átpakolta a másikhoz.
Ha nincs, akkor frissíts, keresd újra a könyvet. Ha így sincs meg, érdeklődj, hogy mi lett vele, nem fogják leharapni a fejed.
Ha antikvár könyv volt, akkor [link] segíthet még.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de egyébként kb 10 másodpercig volt a kosárban, szóval ez a verzió se nagyon állja meg a helyét. Én attól félek igazából, hogy többé nem rakják ki...
2011. máj. 7. 18:33
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem ha ma estig nem lesz újra fenn, írok nekik egy e-mailt...
2011. máj. 7. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!