Hogy legyek "menőbb"?
Hogy legyek menőbb?
Sajnos az iskolákban vannak 'társadalmi rétegek' és ha valaki nem a menők közé tartozik, az elveszett. Én most hetedikes vagyok, így nem is várom, hogy általánosban menőbb legyek, de ha majd nyolcadik után elmegyek gimnáziumba, akkor hogy kezdjem újra és hogy akadályozzam meg, hogy újra az úgymond "nyomik" közé tartozzak? Sajnos nem úgy akarok menő lenni, hogy rosszul tanulok, meg bunkó vagyok, mert akik jól tanulnak, azokat strébernek hívják, aki nem elég bunkó, azt meg a háttérbe szorítják (így csúsztam én le) de hogy csináljam, hogy ezeket megtarthassam és még valamilyen szinten menő is legyek? Ha valakinek van valami jó tanácsa, légyszi segítsen!
-sose hagyd hogy megalázzanak
-ha elég tökös vagy alázd meg valamelyik "menőbb" osztálytársadat (de készülj fel valószínű felveszi a kesztyűt)
-a legmenőbb legtökösebb gyerekkel kezdj nyíltan kötekedni
Ha bukókkal kötekedsz akkor te nem leszel az, mert a bunkó a gyengébbel kötekszik, mert a gyengébb nem szól vissza, nem védi magát. És ehhez nem kell rosszul tanulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!