Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy szerzzek több ismerőst?...

Hogy szerzzek több ismerőst? / Hogy legyek menőbb?

Figyelt kérdés

Szerintetek mit csináljak hogy "menőbb" legyek? 13 éves lány vagyok és.. elég csendes. Barátnőkkel dumálunk mindig, de ha elmegyek egy idegen közösségbe, szinte meg se szólalok. Vannak a suliba kb. velem egykorú lányok, mindenkivel elvannak, sok ismerősünk van és tetszenek egy "csomó" fiunak.

Külsőmmel nincs semmi gond,(nem egoságbol mondom) csak lehetnék dumásabb.

Szerintetek hogy legyek jóba a többi osztállyal? Vagy hogy szerezzek több ismerőst? Nem akarok csak ugy odamenni, hogy: Heló. Mizu?

Előre is köszönöm a válaszokat.! : )

2012. szept. 19. 18:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát nem is tudom..idegenekkel akarsz haverkodni?

Mert ha igen akkor az nehéz ügy.én általában keresek egy közös témát és azon haladva haverkodunk.Pl:hallom hogy valakik (kb:velem egykoruak),vitatkoznak egy olyan dolgon amit én is értek.Oda megyek bocsánatok közepette hogy bele szóltam elmondom az én véleményemet is.És így kezdõdik az hogy vagy felfogja azt hogy haverkodunk,vagy nem.De ha igen akkor általában õ is haverkodik

Ha viszont ismerem az illetõ akkor csak oda megyel hogy:Na hello,mizu?

És ennyi lenne nálam a haverkodás :D

2012. szept. 19. 20:30
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi szépen :)

Hát.. tetszik egy fiu és a folyosó másik végén van az osztályuk. Azt mondják a többiek, hogy elég csendes (14)

Pl. hozzájuk odamennék, csak nem tudom mit mondjak. :)

2012. szept. 19. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!