Ha a szülők helyében lennétek, elengednétek minket egy ilyen sátorozásra?
Annyi lenne a történet röviden, hogy 3-an, haverok kitaláltuk, hogy a néhány kilométerre levő folyónál kéne sátorozni (majd egyszer a nyáron, amikor jó idő lesz).
Gyalog lemennénk ebéd után (max. fél óra az út), és másnap ebéd előtt érnénk haza.
Amikor odaértünk, leraknánk a sátrat egy BIZTONSÁGOS helyre, a folyótól vagy 100 méterre, délután gyűjtünk fát, este szalonnasütés (a sátortól biztonságos távolságra), és ez még olyan éjjel 2-ig megadná a hangulatot, vinnénk egy gitárt is.
Reggel 8 körül ébresztő, akkor még lehetne egy kicsit szórakozni (persze csak kulturáltan), aztán kezdenénk pakolni.
Fürödni és horgászni nem akarunk, mert nem áll jól a kezünkben a bot, meg a folyóban sok beszakadt horog van.
Teljesen intelligens, kulturált, magyar emberek vagyunk, mert amúgy ismerek olyanokat is, akik az éjjel belefojtanák egymást a folyóba, hát mi nem olyanok vagyunk.
Le is írom a korunkat: én 15, meg a két haverom 14 és 17.
Hármunk közül én értek a legjobban ezekhez a dolgokhoz, hogy mire kell vigyázni, vagy mit szabad csinálni ilyen helyeken. Például ha én nem lennék a két haverommal, lehet hogy ők maguk felgyújtanák a sátrat a szalonnasütővel (ha egyáltalán be tudnák gyújtani).
Tudom, hogy mit kell csinálni, ha valaki megsebesül, vagy akár rajta van egy kullancs, tapasztaltam is már ilyen dolgokat.
Na szóval ez lenne a kérdés, hogy mielőtt mi megkérdeznénk a szüleinket, Ti mit szólnátok ehhez? Elengednétek minket?
Előre is nagyon köszönöm (köszönjük) az összes választ.
Ja, és elfelejtettem írni, hogy szoktunk szervezni sátorozásokat a kertben is, de onnan hiányzik az élmény, meg a hangulat (meg a természet hangjai).
Voltam már igazi sátorozáson szülőkkel, csak most nekik sok munkájuk van a nyáron, mi meg ki akarjuk használni az utolsó gyermekéveinket. Ezért akarunk egy ilyet csinálni.
Akkor megnyugodtam :D
Amúgy mind a hárman fiúk vagyunk.
Ha ügyes vagy, akkor elengednélek :)
És persze véletlenül a családi kocsival arra mennék óránként, a környéken, hogy mi újság :P
De ha apa leszel, te is ezt teszed majd. Vagy nem :D
Kocsink sajnos nincsen. Helyette ott a mobiltelefon.
... NEM vagyok Dávid, de amúgy ezt miből gondoltad? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!