Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha a szülők helyében lennétek,...

Ha a szülők helyében lennétek, elengednétek minket egy ilyen sátorozásra?

Figyelt kérdés

Annyi lenne a történet röviden, hogy 3-an, haverok kitaláltuk, hogy a néhány kilométerre levő folyónál kéne sátorozni (majd egyszer a nyáron, amikor jó idő lesz).

Gyalog lemennénk ebéd után (max. fél óra az út), és másnap ebéd előtt érnénk haza.

Amikor odaértünk, leraknánk a sátrat egy BIZTONSÁGOS helyre, a folyótól vagy 100 méterre, délután gyűjtünk fát, este szalonnasütés (a sátortól biztonságos távolságra), és ez még olyan éjjel 2-ig megadná a hangulatot, vinnénk egy gitárt is.

Reggel 8 körül ébresztő, akkor még lehetne egy kicsit szórakozni (persze csak kulturáltan), aztán kezdenénk pakolni.

Fürödni és horgászni nem akarunk, mert nem áll jól a kezünkben a bot, meg a folyóban sok beszakadt horog van.

Teljesen intelligens, kulturált, magyar emberek vagyunk, mert amúgy ismerek olyanokat is, akik az éjjel belefojtanák egymást a folyóba, hát mi nem olyanok vagyunk.

Le is írom a korunkat: én 15, meg a két haverom 14 és 17.

Hármunk közül én értek a legjobban ezekhez a dolgokhoz, hogy mire kell vigyázni, vagy mit szabad csinálni ilyen helyeken. Például ha én nem lennék a két haverommal, lehet hogy ők maguk felgyújtanák a sátrat a szalonnasütővel (ha egyáltalán be tudnák gyújtani).

Tudom, hogy mit kell csinálni, ha valaki megsebesül, vagy akár rajta van egy kullancs, tapasztaltam is már ilyen dolgokat.

Na szóval ez lenne a kérdés, hogy mielőtt mi megkérdeznénk a szüleinket, Ti mit szólnátok ehhez? Elengednétek minket?

Előre is nagyon köszönöm (köszönjük) az összes választ.

2013. máj. 13. 21:11
 1/9 A kérdező kommentje:

Ja, és elfelejtettem írni, hogy szoktunk szervezni sátorozásokat a kertben is, de onnan hiányzik az élmény, meg a hangulat (meg a természet hangjai).

Voltam már igazi sátorozáson szülőkkel, csak most nekik sok munkájuk van a nyáron, mi meg ki akarjuk használni az utolsó gyermekéveinket. Ezért akarunk egy ilyet csinálni.

2013. máj. 13. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
én elengednélek (:
2013. máj. 13. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha mindhárman fiúk vagytok, akkor igen. Ha a 14 éves lány, akkor őt nem nagyon... De elég komolynak tűnsz (tűntök), tehát igen.
2013. máj. 13. 21:45
 4/9 A kérdező kommentje:

Akkor megnyugodtam :D

Amúgy mind a hárman fiúk vagyunk.

2013. máj. 13. 21:52
 5/9 anonim válasza:

Ha ügyes vagy, akkor elengednélek :)

És persze véletlenül a családi kocsival arra mennék óránként, a környéken, hogy mi újság :P

De ha apa leszel, te is ezt teszed majd. Vagy nem :D

2013. máj. 13. 22:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Dávid te vagy az?
2013. máj. 14. 15:49
 7/9 A kérdező kommentje:

Kocsink sajnos nincsen. Helyette ott a mobiltelefon.

... NEM vagyok Dávid, de amúgy ezt miből gondoltad? :D

2013. máj. 14. 18:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát van egy ismerősöm. Egyszer mondtam neki, hogy nem maradhatok sajnos ott, mert apám elmegy és hazavisz minket erre rögtön felajánlotta h aludjak náluk mert ő sátorban szokott aludni, de a sátorba is mehetek tőle... Na őt juttattad eszembe
2013. máj. 14. 21:54
 9/9 A kérdező kommentje:
:D
2013. máj. 15. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!