Honnan mondható valaki már túl igényesnek?
eddig értem :D,de pontosan arra gondoltam,h. magával
például. a műköröm alap dolog... fodrász,ha picit is feláll a haj :D , a legjobb ruhák... nem bírja,ha kicsit piszkos lesz vlmitől..szóval ezek azok?
Igényesnek tartom magam, de nálam nem alap dolog a műköröm, sőt manikűröshöz, pediküröshöz sem járok. Természetesen mindig szépen le vannak vágva a körmeim, reszelem, polirozom és ha van kedvem be is festem, de szerintem az már részlet kérdése.
Fodrászhoz évente egyszer, néha kétszer megyek, olyan a frizurám ami növeszthető:) Heti kétszer mosok hajat, havonta készítek pakolást, hajvég ápolót is használok. Ha kócos vagyok megfédülködöm, de ha szét fújja a szél a hajamat nem fogok kiborulni ez miatt!! Persze ez nem azt jelenti, hogy pl reggelente nem idegesít amikor lófarkot csinálok és kiállnak a tincsek...akkor addig csinálom még jó nem lesz.
Allergiás vagyok arra ha gyűrött, koszos lesz a ruhám, de ezekből megintcsak nem csapok balhét, inkább nevetek egyet. Azért van a mosószer, hogy kiszedje.
Szerintem azokra a nőkre/lányokra akik azonnal fodrászhoz mennek ha kiáll egy tincs, vagy rigyál mert leöntötte magát és alap a műköröm, nem úgy jellemezném, hogy "túl igényesek" hanem rengeteg felesleges idejük van(többségük buta pláza cica). Tisztelet a kivételnek persze.(!)
Van különbség igényesség és nyafogás között, túl ápoltság pedig nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!