Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan mondható valaki már...

Honnan mondható valaki már túl igényesnek?

Figyelt kérdés
szóval mi nevezhető már "túlzásnak",ami által túl igényesnek lehet nevezni egy embert?mik azok,amiket megcsinál annak érdekében,h. jól nézzen ki? szóval értitek :D ami egy átlag embernek fura lehet.
2009. szept. 30. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy túl igényes. Olyan van, hogy sznob
2009. szept. 30. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt mondják túl igényesnek,aki a kákán is csomót keres.Csak olyasmit akar megvenni,ami hiba nélküli,tökéletes.Pl.venni akar valamit,és nagyon alaposan átnézi,és ha valami pici hibát talál,akkor már kifogásokat mond.
2009. szept. 30. 21:55
 3/6 A kérdező kommentje:

eddig értem :D,de pontosan arra gondoltam,h. magával

például. a műköröm alap dolog... fodrász,ha picit is feláll a haj :D , a legjobb ruhák... nem bírja,ha kicsit piszkos lesz vlmitől..szóval ezek azok?

2009. szept. 30. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:
pl. ha csávó, és nyaktól lefelé borotválkozik
2009. szept. 30. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Igényesnek tartom magam, de nálam nem alap dolog a műköröm, sőt manikűröshöz, pediküröshöz sem járok. Természetesen mindig szépen le vannak vágva a körmeim, reszelem, polirozom és ha van kedvem be is festem, de szerintem az már részlet kérdése.

Fodrászhoz évente egyszer, néha kétszer megyek, olyan a frizurám ami növeszthető:) Heti kétszer mosok hajat, havonta készítek pakolást, hajvég ápolót is használok. Ha kócos vagyok megfédülködöm, de ha szét fújja a szél a hajamat nem fogok kiborulni ez miatt!! Persze ez nem azt jelenti, hogy pl reggelente nem idegesít amikor lófarkot csinálok és kiállnak a tincsek...akkor addig csinálom még jó nem lesz.

Allergiás vagyok arra ha gyűrött, koszos lesz a ruhám, de ezekből megintcsak nem csapok balhét, inkább nevetek egyet. Azért van a mosószer, hogy kiszedje.

Szerintem azokra a nőkre/lányokra akik azonnal fodrászhoz mennek ha kiáll egy tincs, vagy rigyál mert leöntötte magát és alap a műköröm, nem úgy jellemezném, hogy "túl igényesek" hanem rengeteg felesleges idejük van(többségük buta pláza cica). Tisztelet a kivételnek persze.(!)

Van különbség igényesség és nyafogás között, túl ápoltság pedig nincs.

2009. szept. 30. 22:10
 6/6 A kérdező kommentje:
na ezeket én is így csinállom.nem hanyagolom magam.körmeim nem lennének a legszebbek,ezért műköröm.meg amúgyis szerintem nőies :) , festem a hajam, nem rongyokat hordok,és szeretem,ha szépen nézek ki. de ez szerintem minden lánynál így van . többségnél,akik törődnek kicsit is magukkal/akiknek fontos a megjelenés
2009. szept. 30. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!