Meg vagyok átkozva?
Figyelt kérdés
Azt hiszem hogy meg vagyok átkozva, mostanában sok baleset történt velem, és egy folytában muslincáktól kezdve a legyekig közelednek hozzám a rovarok, és nem félreérteni mert szoktam fürödni,csak ez már annyira idegesítő. Lécci aki jártass az ilyesmiben írjon, prívátot nem kérek úgyse fogok rá válaszolni, és az undok emberek kommentjére nem vagyok kíváncsi.2013. máj. 12. 14:51
2/9 A kérdező kommentje:
17
2013. máj. 12. 17:01
4/9 A kérdező kommentje:
nő
2013. máj. 12. 18:08
5/9 anonim válasza:
sokat nőttél az utóbbi időben? akár magasság akár lábhossz akár mellméret vagy akármi
6/9 A kérdező kommentje:
igen sokat nőttem magasságban
2013. máj. 12. 19:01
7/9 anonim válasza:
akkor megvan a magyarázat az egészre, mivel sokat nőttél ezért nagyobb testet kell koordinálni az agyadnak , ez nem mindig sikerül->balesetek. a legyek pedig a hormonjaid miatt szálnak rád, de az lehet bármitől, valakit szeretnek valakit nem, neked peched volt
8/9 A kérdező kommentje:
és ez biztos? mert amikor eszek valamit akkor rögtön oda szállnak a kajám közelébe,és om elég könnyen kiszúrom őket. akkor nem átkoztak meg,ugye?
2013. máj. 12. 19:17
9/9 anonim válasza:
lehet szeretik azt amit eszel, persze hogy nem átkoztak meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!