Miért van itt ennyi sérült ember?
először is:miért sérült?
másodszor:sajnos sokan,hiába nem nekik szól a kérdés,mert válaszolnak,exhibicionisták,stb,szeretik megmondani a véleményüket.nagy az isten állatkertje,de azért normálisak is szoktak válaszolni.
Sajnos ilyen a világ.
Sőt nem is a világ hanem magyarország.
Ami a poitika által kiváltott általános metgélhetésnek köszönhető. Mvel ez rossz ezért az emberek közérzete is rossz. És ha rossz a közérzet az a legjobb megoldás ha belekötnek valakibe. Sajnos ezt meg kell szokoni.
*metgélhetésnek=megélhetésnek
az előző
HÁHÁ
micsoda b*zi lehetsz:D
De komolyan. Sok a sérült bla bla. Olvasd csak el az ő hozzászólásaikat is. Abban is sokszor van igazság. Biztos nem csak azért írnak, hogy jobb legyen a napjuk. Van, hogy egy ember álláspontja szöges ellentétben áll a többiekével de attól neki is ihaza van, csak tanulj meg a sorok között olvasni.
Azzal, hogy beírtam mekkora k*csög vagy, lehet rájössz, hogy igazam van, mert nincs értelme ilyen kérdést föltenni amit te írtál ki. Lelki problémáddal egyedül maradsz. Nem fogsz többé hülyeségeket kérdezgetni és jobbember leszel nekem hála.
U.I.: BÚZA!
Sziasztok!
Először is szeretném megköszönni a válaszokat mindenkinek!
17 órai hozzászóló! Egészen nem értem a választ, mondjuk valószerűen azért mert b*zi vagyok. Tetszik a hozzáállásod, csak raktál a hangodba egy élt, ami kifejezi hogy nem mellettem állsz.
Amit az egészhez hozzá tudok fűzni, hogy nincs igaza mindenkinek. Természetesen nem azért, mert a többiekével ellentétben van a sajátja. De amit kinyilvánítanak az emberek, egyszerű vélemény csupán. Ez pedig nem más, mint az adott emberben tényszerűen kialakult igazság. Ha ez nálad abból áll, hogy egy szimpátiát keltő dumában lek*csögözöl és leb*zizol, ez a Te választásod! Ez a vélemény!
Bár ezzel pont beleraktad magad a kérdésem top rétegébe, ez pedig tök gáz. Biztos azt hitted, feltalálod a spanyol viaszt! Sajnálom. Tény, hogy ebben a válaszban főképp rád szorítkoztam, de ettől még ezt nem nevezném nyerő pozíciónak!
Szép estét mindenkinek, és persze jó tanulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!