Hogyan tovább? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Jövőre érettségizek és ha minden jól megy és sikeres vizsgát teszek nem tudom mi felé kéne orientálódnom. Az a baj hogy nem vonz különösebben semmi, viszont ha már odáig eljutok ,hogy van egy érettségim nem szeretnék egyszerű betanított munkás lenni, tovább szeretnék tanulni, de csak az idegennyelvek vonzanak, azon belül is az angol. Esetleg valaki valamilyen tippet tudna adni hogy milyen keresett állások vannak ami kifejezetten az angol nyelvre épül, és azt tudnám benne kamatoztatni mivel ötletem sincs hogy hogyan tovább. Hallottam az anglisztikáról, de sok helyen olvastam hogy elég nehéz és nem is kifejezetten magát a nyelvet gyakoroljuk hanem tömény nyelvészet és szakirodalom csak angol nyelven. (felsőfokú nyelvvizsgám van)2013. máj. 9. 18:49
1/2 anonim válasza:
tolmács, egy eu tolmács rengeteget keres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!