Nem akarom tovább ezt csinálni. Mit tegyek?
az életem romokban, tartós beteg vagyok (több mint 20 műtéten vagyok túl) és ez a betegség kihat a mindennapjaimra, de a "nők terén" is. mindemellett nem látom értelmét az életnek: jövő héten érettségizek, aztán dolgozzak amíg nyugdíjas nem leszek? plusz undorodom az összes embertől (remélem megérthető és nem akarok vele senkit megsérteni). ráadásul "a remény" amiért még szívesen élnék tovább azt mondta hogy nem (nyílván értitek). folyton az öngyilkosságon jár az agyam (3 kísérletből 1 se jött össze) és már csak azon múlik hogy el bírom-e adni az egyik nagyobb értéktárgyamat és abból bírnék venni feketén valami sz*r 9mm-est. mindenki azzal jött eddig hogy érdemes élni.. én alapból nem látom értelmét, de túl sok rosszat éltem át és még kéne átéljek. mit kellene tegyek?
(18/F)
köszi a tippeket. ezekkel is lenen viszont pár gond:
1. templom: ateista vagyok
2. van 1 jó baráti köröm, van is 1 barátom akinél jobbat aligha kívánhat magának az ember.
3. tesómat nem igazán érdeklem, anyukámmal nem szeretek beszélgetni.
4. szervezzek programokat.. semmi nem bír most lekötni és semmiben sem találok jót. már feladtam az életet a kérdés az hogy hogyan vethetnék véget a legkönnyebben az egésznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!