Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
A történet a következő:2 évig laktunk albérletben,fizettük a számlákat mindig,volt,hogy 1 hét csúszással,de be volt fizetve!Azt tudni kell a házról,hogy egy nagy rakás sz.r,télen lehetetlen volt befűteni!Ennek következményében rásegítettünk a fűtésre egy olajradiátorral,ami köztudottan nagyon pörgeti a villanyórát!Jól meg is szívtuk mert 2011 nyarán jött az összesített villanyszámla ami 150.000 ft lett.Kifizettük nagy nehezen!2011 telén már kétszer annyi fát vettünk és az olajradiátor is elromlott,úgyhogy nem tudtuk használni!2012 februárjában elköltöztünk onnan egy sokkal jobb helyre!A baj csak az,hogy a vénasszony akié a ház volt zaklat,hogy adjuk meg a tartozásunkat!Tény és való,hogy egy vízszámlával és egy szemétdíjjal lemaradtunk,de azt még akkor odaadtuk neki,de folyamatosan zaklat,így a pénz úgy a pénz tartozunk,csak azt nem tudjuk mivel!És ez így megy másfél éve már!Hozzátenném,hogy a 2012-es összesített villanyszámlát nem hajlandó megmutatni,ami ugye jóval kevesebb lett mint az előző évi,é,mert csak fával fűtöttünk!Biztos vagyok benne,hogy legalább 50000 ft,de még szerintem több is visszajárt nekünk a villanyszámlából,de elrakta zsebre!Azzal érvel,hogy már akkor nem laktunk ott!Már kezd nagyon zavaró lenni,hogy akárhol találkozunk állandóan ezzel jön,ez már szinte zaklatás!Én meg mondom neki,hogy majd ha maga megadja amivel tartozik akkor beszélhetünk!Ma már hozzánk is eljött én meg rácsuktam a z ablakot,lehet bunkó vagyok,de már nagyon fárasztó!Amúgy tisztelem az időseket,de amit ő művel az már túl megy minden határon!Ti mit csinálnátok?2013. máj. 9. 17:21
1/1 anonim válasza:
Mond meg neki!Szerintem zaklatásért már feljelentheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!