Ti mit csinálnátok ha megtudnátok állítani az időt és azt csinálhatnátok amit akartok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 12:59
1/7 anonim válasza:
tegyük fel meg tudom csinálni, lesz internet?, fognak járni a kocsik? tudok tárgyakat mozgatni? ha elhaladtam valahol akkor ott teljes sötétség lesz?
2/7 anonim válasza:
szerintem amit mindenki, szexelnék, pucéran járnék, beleszarnék az ellenségeim szájába
3/7 anonim válasza:
Akkor én megállítanám az időt, és azt csinálnék, amit akarok.
4/7 anonim válasza:
Beleszagolnék a lányok cipőjébe, közelről megnézném a lábukat. Eddig nem találtam partnert hozzá.
5/7 anonim válasza:
ha megállna az idő, akármit csinálnék nem történne semmi.. elég unalmas lenne
6/7 anonim válasza:
13:22 vagyok. Eszembe jutott még, hogy valahonnan szereznék egy autót és végre vezetnék egy jót. Aztán eszembejut, hogy az utak valószínűleg tele vannak álló autókkal, amiket kerülgetni kell. Kiszállnék és mindegyikkel arrébállnék mert csak egyszer kell megtenni, utána szabad az út. Aztán meg rámtör a gondolat, ha éhes leszek mit eszek, ki fogja megcsinálni, honnan szerzek üzemanyagot, ha senki sem szállít stb. Buszozáskor miken nem gondolkozok...
7/7 anonim válasza:
elmennék a bankba, kilopnám az összes pénzt, és formáznám az összes merevlemezt ami ott van. ^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!