Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok? Bővebben...

Ti mit csinálnátok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Na szóval,eléggé gyerekes a történet..

Múlt héten elmentem egy helyre.Helyet foglaltam,rá egy 5 percre leült elém egy srác a haverjával.Egyszer csak hátra nézett,pont rám.Azután végig engem nézett.Amerre én mentem,jött utánam.Szerintetek akart tőlem valamit?(Mielőtt még valaki azt írná,hogy biztos azt nézte,milyen csúnya vagyok,nem hinném,hogy azt nézte.Tudom,hogy nem vagyok szép,de arra az alkalomra tényleg "rendbe tettem" magam.)Másnap megtaláltam fb-n,és láttam,hogy elég menő.Szó szerint.Szép lányokkal van lefényképezve,az a haveri társaság,sorolhatnám tovább...Így hát megjelent a gyerekes énem,és nem merem bejelölni..Mi van,ha kinevet,hogy én mit akarok tőle?

2013. febr. 22. 16:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát ha te tényleg akarsz valamit tőle jelöld be.

Egyébként meg,ha egy lány bejelöl fb-n egy fiút az még nem azt jelenti,hogy járni akar vele.Szerintem :)..nem fogja azt gondolni ...

Ha meg nem akarsz tőle semmit,nem érdekel akkor meg hagyd,ne jelöld be...

2013. febr. 22. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!