Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dianetikáról miért iylen...

Dianetikáról miért iylen rossz a vélemény?

Figyelt kérdés
Most néztem egy videót nekem nagyon tetszik, hogy felszabadíthatom a félelmeimet, és teljes életet élhetek vele, és nem viselkedek irracionálisan... Miért ez a so krossz vélemény ? !

2013. máj. 9. 01:39
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Addig fognak b*szogatni, amíg nem állsz be közéjük. Nekem elhiheted. De ahogy akarod. Jobb velük vigyázni.
2013. jún. 20. 11:57
 32/37 anonim ***** válasza:
57%

FIGYELEM!!!

Ha ne vettétek volna még észre a kérdező is egy szcientológus!

Ez a negatív kritikák általi reagálásokból szűrhető le legjobban!De már a kérdés alatti kiegészítés is kicsit árulkodó!

Már sok ilyen szcientológus kérdéssel találkoztam ezen az ahol egy szcientológus tesz fel kérdést mint aki alig tud valamit a szcientológiáról és kérdezget!

Ezzel reklámozva itt az oldalon a szcientológiát!

És kapnak a válaszokból egy kisebb képet is mi a véleménye az embereknek a szcientológiáról!Másrészt meg a negatív kritákakat megmagyarázzák mint ahogy itt is ebben a kérdésben!

És a szcientológiával kapcsolatos kérdések 80% ál kérdés amit a szcientológusok tesznek fel a fentiek leírtak miatt!

2013. jún. 20. 12:06
 33/37 anonim ***** válasza:
Igazad van. Már rég elment volna a nagy tanfolyamára. Javaslom neki, hogy inkább tanulmányozza a magyar nyelvet és a helyesírást. Bár, amilyenek a szcik, nagyon nem lóg ki ezzel a "műveltséggel"... A véleményem meg nem változott: utálom ez a sz*rt, ha nagyon kulturáltan akarom magam kifejezni. :D
2013. jún. 20. 13:35
 34/37 anonim ***** válasza:
*ezt
2013. jún. 20. 13:35
 35/37 nobile86 válasza:

Kedves Kérdező,

Egy másik kérdés linkje található az alábbiakban, szerintem eléggé lényegretörő.

Ha nem vagy szcis azért, ha meg az vagy úgyis lepereg.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__1..

Egyébként, ha ez itt a reklám helye, szerintem, csak az alábbi rovid Wikipedia összefoglaló elolvasásával többet segít magán az ember, és csak a net számláját fizette ki, ha meg érdekli akkor elslattyog egy könyvtárba és be sem kell lépni sehova, én 16 évesen olvastam az író egyik könyvét, bejött, bár tán néhol kissé önismétlő az összefoglalás, szerintem sokat segíthet abban hogy az ember hogyan kezeljen másokat és a vele történő dolgokat. legyen szó múltról, jelenről, vagy jövőről:

[link]

2016. okt. 24. 11:34
 36/37 anonim válasza:

Nem a diatnetika a rossz, hanem maga, hogy vallássá emelté és egyháza van.

A szcientológia a rossz.

A Hubbard-i Dianetika működik. De sosem fogják a tudást átadni az XY nemetközi bármelyik Központban mert ez a lényege, kifizetsz egy vagyont és nem kapsz semmit.

Ők maguk nyírták ki L. Ron Hubbardot is (David Miscavige szervezte és váltotta le), majd az egyház maga is squriell lett, azaz mókus - az kapta ezt a jelzőt az egyháztól aki megváltoztatta a Hubbard Dianetika tudományát és úgy adta át. Hát maga az egyház csinálja most azt, amivel megvádol embereket, hahó!

Ne menj soha el semmilyen Szcientológia Központba, sehova ami hivatalos, ami Misszió, aminek valami szerződése / kapcsolata van az amerikai ággal.

Csak underground, régi harcosokat keress, akiket száműztek és bújdosva élnek, mert azoknak még van auditori tapasztalatuk, valódi tudásuk és ezért üldözik őket.

2017. júl. 3. 17:18
 37/37 anonim válasza:
szcientológia az egy durván destruktív szekta. rengeteg pénzébe is kerül az embernek. Xenu története is nevetséges
2018. febr. 17. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!