Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dianetikáról miért iylen...

Dianetikáról miért iylen rossz a vélemény?

Figyelt kérdés
Most néztem egy videót nekem nagyon tetszik, hogy felszabadíthatom a félelmeimet, és teljes életet élhetek vele, és nem viselkedek irracionálisan... Miért ez a so krossz vélemény ? !

2013. máj. 9. 01:39
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Hú... Ezeket hallva egyre bizonytalanabb vagyok... De az endgrammokról sem igaz semmi ?
2013. máj. 13. 15:36
 22/37 anonim ***** válasza:
44%

Figyelj én római katolikus vallású vagyok és amikor gyónok a papnak mindig megkönnyebbülök és jó érzés lesz rajtam úrrá!

Mégse auditáltam meg ilyesmi...

Ezzel csak azt akarom mondani hogy már egy ismert pszichológia hatás köré van építve egy szekta amit maguknak tulajdonítanak vagy L Ron Hubbardbnak vagy kinek aki még egy sci fi storyt is megírt hozzá hogy hitelesebb legyen az egész és ezért még pénzt is kérnek!

2013. máj. 13. 16:06
 23/37 A kérdező kommentje:
De ha haverommal "dialetikálok" abból nem lehet baj, nem lesz belőle pénzük... pedig igaz ez a negatív emlék raktáozás, akkor tényleg hatásos lehet, és érdemes használni...
2013. máj. 13. 16:47
 24/37 anonim ***** válasza:
Nem
2013. máj. 13. 17:11
 25/37 A kérdező kommentje:
Az endgrammok ha tényleg léteznek, akkor érdemes csinálni, ha za egész hazugság, akkor nincs értelme..
2013. máj. 13. 17:12
 26/37 anonim ***** válasza:

Az ENGRAM! :D

Jobban tudom pedig én írtózom ettől a szektától és nem léteznek!

2013. máj. 13. 17:24
 27/37 A kérdező kommentje:
Értem... Ha az engramm nem létezik, akkor tényleg hazugság az egész, ha létezik engramm, akkor igaz... Tehát már csak az a kérés, hogy bilológiailag bizonyított-e az engramm létezése.
2013. máj. 13. 17:30
 28/37 anonim ***** válasza:
86%
Pont ez a lényege, hogy minden birkával nézetik a hülye videóikat, teszteket töltetnek ki velük és bemagyarázzák neki, hogy mitől lesz jobb az életük. A sok idióta el is hiszi, utána egy báb lesz, a pénzét elszedik, elhitetik velük, hogy így jó élni, ha egész nap ott vagy heti alig ezer forintért stb. Lehet lepontozni, sajnos én közelről láttam, bele akartak vinni. Az elején mind mézes-mázos, amikor azt hiszik, hogy köztük vagy, már leszarnak, mind robotként jár-kel a nagy központban, amikor szembe találkoznak valakivel felveszik a művigyort... Amikor én közöltem velük, hogy nem érdekel a szarságuk, ellenségesek lettek, minden áron meg akartak téríteni, aztán ott hagytam őket a p*csába. Utána "kiátkoztak" a nagy egyházból. :DDD
2013. jún. 19. 17:08
 29/37 anonim ***** válasza:
Csak azt tudom javasolni, kerüld el messzire. De ha gondolod, legyél a bábjuk és hidd el, hogy ez így jó. Ha egyszer feleszmélsz (már ha tudsz), rájössz, hogy se pénzed, se családod és mekkora hülye voltál...
2013. jún. 19. 17:09
 30/37 A kérdező kommentje:

De attól még lehet csinálni egyedül egy haverrel...

Akkor semmibe nem kerül...

2013. jún. 19. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!