Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dianetikáról miért iylen...

Dianetikáról miért iylen rossz a vélemény?

Figyelt kérdés
Most néztem egy videót nekem nagyon tetszik, hogy felszabadíthatom a félelmeimet, és teljes életet élhetek vele, és nem viselkedek irracionálisan... Miért ez a so krossz vélemény ? !

2013. máj. 9. 01:39
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
85%

"Elhiszem, hogy pénz alapú, mint minden, mivel egy kapitalista társadalomban élünk"

Csak nem mindegy hogy amennyi kell vagy súlyos összegek beszedése!

2013. máj. 11. 12:24
 12/37 A kérdező kommentje:
De nem fogok olyan idiótaságokat csinálni, mint a szektások.. annyi, hogy lemegyek meditációba, a haverom pedig átfut velem pár olyan emléken, ami szörnyű, és el van raktározva, de semmi olyat nem csinálok, mint amit a scientológiai szekták... Akkor nem teljesen értem mi gond lehetne ! Nem vayok naív, van annyi eszem, hogy ne szivassam le a pénztárcám (ami üres egyébként) szóval pár mély állapotban lévő rossz elraktározott információtól megszüntetni magam még mindig nem értem miért baj.
2013. máj. 11. 12:24
 13/37 anonim ***** válasza:
76%
Csináld te bajod de más frászt kap ettől a hülyeségtől!
2013. máj. 11. 12:27
 14/37 A kérdező kommentje:

De rámondod, hogy hülyeség, de nincs normális érved...

Tegyük fel tényleg pénz alapú, mert pénzt akar keresni vele. De attól még, ha soha az életben nem megyek el egy scientológushoz, csak otthon egy baráttal pár negatív "dolgot" kiszedsz, azzal nem lesz semmi bajod, csak végre feloldódsz... De nyugodtan győzzetek meg az ellenekzőjéről, csak ésszerű érvvel... MErt igazából nem értem mi ez a negatív vélemény ! Azt elhiszem, hogy a hivatalos scientológusok le akarnak húzni, maga a szervezet, de nem a szervezetről van most szó, hanem ha csak pl egy baráttal csináljk párszor...

2013. máj. 11. 12:31
 15/37 anonim ***** válasza:
85%
Legyen úgy!Csináld de mást nem érdekel ez az áltudomány!
2013. máj. 11. 12:35
 16/37 A kérdező kommentje:
Mivel bizonyított, hogy áltudomány ? Tudományos tények nem támasztják alá hogy igaz az a része, hogy a negatív emlékek "máshogy tárolódnak" ?
2013. máj. 11. 12:43
 17/37 anonim ***** válasza:
Így van ezek az ésszerű érvek!
2013. máj. 11. 12:58
 18/37 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom most mit higgyek... Nem tudom... :D Megint nem tartok sehol... :D
2013. máj. 11. 13:04
 19/37 anonim ***** válasza:
Nyomassad nemi az auditálást!
2013. máj. 11. 13:34
 20/37 anonim ***** válasza:
91%

Anyámnak mindig érkezik levél a dianetikai központól mert egyszer véletlen vett egy könyvet olyan helyen ami szcientológusokhoz kapcsolódik!

És állandóan zaklatják levelekkel amit mindig összetépek nem akarom hogy a normális nyugis családi életünk holmni szekta szétverje!

2013. máj. 13. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!