Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A menők, vagy a lúzerek közé...

A menők, vagy a lúzerek közé tartoztál az iskolában?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 21:33
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Valahol a középmezőben voltam.
2009. okt. 2. 17:33
 22/42 anonim válasza:
75%
hülyeség :D nincsenek menők meg nem menők. A menők max menőnek érzik magukat, de a többi lesz*rja és jót röhög rajta. Nekem babaarcom van, nagyon szép és jó alakom is van.. irigykednek rám ez miatt, de mégsem vagyok menő. Csendben elüdögelek az osztályban.. de ehhez képest nagyon sok arátom van. talán csak lúúúzerek vannak.. de a menők a legnagyobb lúzerek szerintem ;)
2009. okt. 4. 09:46
 23/42 anonim ***** válasza:
különc vagyok, egyik sem.
2009. okt. 4. 09:55
 24/42 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyon látszott,hogy ki micsoda.Voltak a menők,a középmezőny,és az lúzerek.Én egyértelműen a lúzer kategórát gyarapítottam.És az itt eddig írókkal ellentétben én nem vagyok rá büszke :) Pedig se stréber nem vagyok,se ilyen kis álszent,hogy be se rúgtam életembe se,max még ronda vagyok,dehát attól még akár középmezőny is lehetettem volna.De nem voltam:DA személyiségem miatt.Meg amiatt,hogy utálok kommunikálni.Ez a fő oka.
2009. okt. 4. 10:51
 25/42 anonim ***** válasza:
Az szomorú,hogy utálsz kommunikálni!Én nem utáltam,viszont csendben a háttérben maradtam,attól még voltak,akikkel jóban voltam,voltak barátaim is,viszont ebből a,,vesztes" kategóriából nem tudtam kitörni.Nem,nem vagyok rá büszke,de nem is szégyellem,mert nem én voltam a lúzer,hanem azok,akik a másikra ráosztották ezt a szerepet.Akik menőnek érezték magukat,azok falkákba tömörültek,és közösen szidták azt,aki eltért az átlagtól.Szóval,aki megértett,azzal kommunikáltam,aki nem,azzal nem.Nem követtem a csordaszellemet,talán ez volt a baj.Most pedig jöhetnek a további gúnyos megjegyzések és kommentárok,nem érdekel.Második válaszoló vagyok.
2009. okt. 4. 12:25
 26/42 anonim ***** válasza:

Én mindig középmezőnyben voltam. Hogy menő legyek, nem tudtam játszani a fejemet, és nem is akartam. Egyszer voltam lúzer is, ált iskolába 1 évig kb, amikor egy barátnőmmel 2-en ki voltunk közösítve.

De amúgy ált.iskolába is, meg középsuliba is középmezőnyös voltam.

2009. okt. 4. 12:32
 27/42 anonim ***** válasza:
62%

Sajnos nem tudok stabil és elfogadható választ adni a kérdésre, mivel különböző szempontokból nézve a válasz sem lesz ugyanaz. :)

Nézzük csak... egy fogszabályozós, elhízott, vagy csak egyszerűen a külsőségeket nézve nem a legszerencsésebb csillagzat alatt született ember számára menő vagyok, ugyebár.

Egy vasalt hajú, mai divat szerint öltözködő, kulák, népszerű kis birkanyáj tagnak nyilván lúzer. :) (Elég elítélőnek hat ez a mondat, és sokan azt állítják, ezek az emberek is lehetnek belső értékekben gazdag, színes személyiségek.. felőlem legyenek azok, mit bánom én, de egészséges értékrendre mennek a mínusz pontok!)

Én inkább azt mondanám, én én vagyok, kicsit különc, kicsit fura, zárkózott művészlélek, aki majdnem mindenkivel megtalálja a hangot, úgy ahogy. Nem vagyok randa lúzer, sem gyönyőrű menő. Mondhatnánk, hogy a kettő közötti átmenet, de jobban hajlok egy 4. kategória felé. Már csak azért is, mert a kortársaimhoz képest én vagyok E.T., aki már alig várja, hogy hazavigyék a földönkívüliek. :D 14/L

2009. okt. 4. 12:32
 28/42 anonim ***** válasza:
56%
Előző,igazad van! :-) Ez az egész menő-lúzer dolog egy baromság,amit a mai elkorcsosodott értékrendű társadalom talált ki... :-D Csak attól még a jelenség létezik,sajnos...
2009. okt. 4. 13:12
 29/42 anonim válasza:
Én se nagyon tudok neked konkrét választ adni... Az eszemmel áldom az agyamat, amiért nem vagyok az a hülye, vihogós, "azért tancsizok hogy anyci és apci elengedjen a pasimmal dizsibe" tyúk, akit megkérdezel, hogy mennyi 2*2, és néz rád értelmesen, hogy "bocsi, de amikor ezt tanították a tancsinénik, le kellett reszcsizni a körmömet", de a szívemmel sajnálom, hogy nem vagyok menő... Sokkal könnyebb lenne annak lenni. Ha egy menő vesz fel olyan ruhát, amit senki más nem venne fel, el van könyvelve a dolog úgy, hogy "neki van stílusa", de ha egy "lúzer" vesz fel a stílusához illő cuccot, utánaszólnak a folyosón... Én nem vagyok egyik se, inkább én is köztes vagyok, egyelőre nem tudom, hogy ennek örüljek, vagy ne. Valószínűleg, mert még 17 vagyok, és 2 tűz között nem tudja az ember, melyik a jó. Amúgy nekem van osztálytársnőm, akit amikor megláttam 1 éve, amikor a mostani sulimba jöttem, azt gondoltam, hogy uramisten, itt egy anorexiás divatpi*sa tyúk, de 1-2 nap(!!!) után már tök jó fejnek tartottam, ma meg az egyik legjobb barátnőm, akinek nagyon jó a humora és a "menőkkel" és "lúzerekkel" is tök jól elvan, mivel nagyon kedves. Szóval... ez van... Anyám, mennyit írtam :) Amúgy te, kedves kérdező, melyik csoportot gyarapítottad?
2009. okt. 17. 19:00
 30/42 anonim ***** válasza:
Én imádok lúzer lenni :D Nem azér,mer nem akarom követni a csordaszellemet,vagy ilyenek,hanem csak úgy simán :D Nem tudom miért,nekem tetszik ez a fajta életforma:D Mindigis így éltem:) 19/L
2009. okt. 17. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!