A menők, vagy a lúzerek közé tartoztál az iskolában?

Én mindig középmezőnyben voltam. Hogy menő legyek, nem tudtam játszani a fejemet, és nem is akartam. Egyszer voltam lúzer is, ált iskolába 1 évig kb, amikor egy barátnőmmel 2-en ki voltunk közösítve.
De amúgy ált.iskolába is, meg középsuliba is középmezőnyös voltam.

Sajnos nem tudok stabil és elfogadható választ adni a kérdésre, mivel különböző szempontokból nézve a válasz sem lesz ugyanaz. :)
Nézzük csak... egy fogszabályozós, elhízott, vagy csak egyszerűen a külsőségeket nézve nem a legszerencsésebb csillagzat alatt született ember számára menő vagyok, ugyebár.
Egy vasalt hajú, mai divat szerint öltözködő, kulák, népszerű kis birkanyáj tagnak nyilván lúzer. :) (Elég elítélőnek hat ez a mondat, és sokan azt állítják, ezek az emberek is lehetnek belső értékekben gazdag, színes személyiségek.. felőlem legyenek azok, mit bánom én, de egészséges értékrendre mennek a mínusz pontok!)
Én inkább azt mondanám, én én vagyok, kicsit különc, kicsit fura, zárkózott művészlélek, aki majdnem mindenkivel megtalálja a hangot, úgy ahogy. Nem vagyok randa lúzer, sem gyönyőrű menő. Mondhatnánk, hogy a kettő közötti átmenet, de jobban hajlok egy 4. kategória felé. Már csak azért is, mert a kortársaimhoz képest én vagyok E.T., aki már alig várja, hogy hazavigyék a földönkívüliek. :D 14/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!