A menők, vagy a lúzerek közé tartoztál az iskolában?
Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 21:33
2/42 anonim 

válasza:

Egyértelműen a looserek közé,de az az igazság,hogy sosem zavart,hogy megbélyegeznek.Nálunk általános,és középiskolában is az volt a valaki,aki ivott,dohányzott,füvezett,és káromkodott,mint a kocsis.Meg persze az,kinek babaarca,és jó teste volt.Nekem egyik sem volt sosem,de nem bánom,mert ésszel rendelkeztem,tudtam tanulni,és nem váltam felszínes kis p..ává.A mai napig nem érzem magam menőnek,de jobban is járok vele,hogy nem állok be a sorba,a többi birka közé.Rám valahogy nem hat a csordaszellem.Őszintén szólva nem bánom,hogy ez így van,mert értelmes,normális átlagembernek tartom magam.Mások véleménye meg abszolúte nem hat meg.
3/42 anonim 

válasza:

én a köztes voltam :D
csaj vagyok. mindig mindenről tudtam, de csendben voltam, a csendes figyelő...:D sokan elmondtak nekem sokmindent, jó volt a logikám, félmondatokból is kitaláltam h mi a helyezt, és nagyon sokan jöttek kikérni a véleményem. menők, és lúzerek egyaránt...
7/42 anonim 

válasza:

én végig grufti voltam, megvetettem a menőket, a lúzereket meg lenéztem. de végülis úgy-ahogy normális lettem. :)
8/42 anonim 

válasza:

inkább egyik sem. nem nézem és vetem meg egyik csoportot sem, van "átjárásom" a szintek között, de nem kötődök senkihez jobban vagy kevésbé. nem az osztályban van a baráti köröm:) több "lúzerrel" és több "menővel" is kijövök, jóban vagyok, viszont őket én nem tekintem sem vesztesnek, sem népszerűnek. nekem ők azok, akik. van aki engem ennek, van, aki annak tart, sosem érdekelt különösebben.
9/42 anonim 

válasza:

Én különc voltam, meg volt a baráti társaságom, és az ilyen menő nagyképű hülyéken csak nevettünk.
10/42 anonim 

válasza:

Inkább a "menők" közé, de a többi menőkkel ellentétben barátkoztam a "lúzerekkel" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!