A menők, vagy a lúzerek közé tartoztál az iskolában?

Általános: lúzer
Közép: köztes

Hát indultam loserként, aztán maradtam is az. Középsuliban már csak nem nyertes voltam, 11. osztálytól egyenesen nyertes. Aztán ez visszahullott nem nyertessé, most nemrég kerültem vissza a vesztesbe, és a sorskönyv szerint is az vagyok. Bár még nem adom fel a reményt, viszont apám "programozása" (10-12 éves voltam) között volt a "drogfüggő leszel", (ez még mindig fennáll), mondta, hogy aztán majd dealer leszek (viszont azt csak jelképes ideig és mennyiségben csináltam), most jön viszont a "ha rád leszünk utalva mindenünket elveszítjük és megdöglünk". Ő azt hitte 65 évesen, hogy ezzel nevel engem!!! Közbe célokat adott amiket nemrég vettem észre hogy ezeket valósítom meg!!!
Ez azért szomorú, mert a szüleim már rég nyugdíjasok, én 21 éves vagyok és januártól havi 500 ezret kell keresnem, hogy a fent említett dolog ne következzen be!!!
Szóval most leszek megpróbálva, hogy át tudok e menni nyertesbe! Aki tud drukkoljon!!

általánosban lúzer
szakközépben(most): "húúú b.azmeg mijez??????? Oo"
sulin kívül megvan a baráti társaságom. itt nem vesznek még emberszámba se... :'D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!