Mi van akkor hogy ha barátnőmmel vagyok és belénk kötnek Pl (cigányok)?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rasszista de gyakran előfordul ez,2008. jún. 16. 13:44
21/30 anonim válasza:
Inkább zsidók, kínaiak meg más nemzetiségűek jöjjenek be csak ne CIGÁNYOK!!!
22/30 anonim válasza:
A cigányok ellen csakk a Magyargárda,vagy a skinhedek adnak segitséget.Kell a fegyver és lőd le mint veszett kutyát.Megéri,még ha leültetnek is.Gyere hozánk ukrajnába,meglátod hogy teszük rendbe a mórét.
23/30 anonim válasza:
Ha nincs fgyvered,hordjál magadnál tiszta benzint,olyant amelyel a régi,benzines öngyujtókat töltőték fel.Egy öngyújtot,ez nem fegyver,hassználati cikk.A tőbbi úgy műkődik,nyomod a dőgre a levet utána,megkinálod tűzzel.Egy flakon elég egy kis csoportra.
24/30 anonim válasza:
Ne menj olyan helyre ahol büdös cigányok vannak.Bár manapság már minfenhová beette magát az aljanépség.Kínos.Pár év múlva már ki sem lehet mozdulni az otthonunkból,mert mindne sarkon ki akarnak rbaolni vagy megdugni,vagy csak pofázni.de hát ez Magyarország.
25/30 anonim válasza:
Az előttem szólónak teljesen igaza van én utálom az összes cigányt mocskos nép ez egyedül nem mer beszólni még elis fut de ha sokan vannak az gáz ott már nem tudsz mitcsinálni.És komolyan kérdezik hogy miért utálja mindenki a cigányokat?Ez egy vicc az egész.
26/30 anonim válasza:
Jaaj de utalom a ciganyokat!Ha a baratnoddel vagy keruljetek el oket!Aztan ha egyedul avgy akkor is keruld el oket utana meg egy nagy csapat menjetek rajuk!;)
27/30 anonim válasza:
Ne vedd fel!
Ha + versz 1 cigányt akkor a következő sarkon már 5 lesz vascsővel ha kung-fu harcos kisnidsza vagy és levered őket akkot a kövi sarkon 25 zsigulival nézhetsz farkasszemet
(k.b.)
28/30 anonim válasza:
Rendőröket ki ne hívd mert úgyis kihozzák hogy te vagy a hibás. Meg mire kijönnek, addigra már hússzor összevernek...
29/30 anonim válasza:
Én is a gázspray-t ajánlom, mert kis helyen elfér, nem engedélyköteles, és elég durván kicsinálja az esetleges támadókat. És ez nem nagyis nyugdíjas módszer, mint a filmekben, mert azért frankó ha rádjön 4 köcsög és egy 2másodperces körbespricceléssel el is vannak intézve vagy 40 percre... :D
Amúgy nem csak a cigányok köcsögök... ők eddig csak pofáztak nekem, de tegnap 3 rohadák (amúgy fehérmagyar) összerugdosott Pesten, mert megvédtem tőlük egy srácot akinek épp a mobilját csórták el.... röhely...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!