Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi van akkor hogy ha barátnőmm...

Mi van akkor hogy ha barátnőmmel vagyok és belénk kötnek Pl (cigányok)?

Figyelt kérdés
Nem vagyok rasszista de gyakran előfordul ez,
2008. jún. 16. 13:44
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
90%
Ha ismerős cigányok, akkor az ellen van 1 jó emgoldás, szedjél össze egy akkora bandát hogy a fülük is kettéláljon, mi egyszer 45en mentünk el 5emberhez:)! de lényeg hogy vagy kigyúrt haverjaid vagy sok havert szedjél össze. ha látják hogy neked is van ismerettséged,akkor nem szívóznak. csak a gyengébekkel van szájuk....
2008. jún. 16. 20:08
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha egydül van nem kötekedik!

Ha többen vannak, és elhangzik a klasszikus kérdés: "Mit nézőő!?", akkor úgyse úszod meg, mert vagy "parasztot" akarnak verni, vagy ki akarnak fosztani! Olyankor szégyen a futás, de hasznos! Kivéve ha te vagy Chuck Norris, mert csak az erő nyelvén értenek!

2008. jún. 16. 21:33
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Gázspray nem túl drága (2-3000 Ft), és legális... Csak gyakorold a célzást. 3 cigót simán le lehet fújni egy kis gyakorlás után egy lendülettel. Utána fél óráig köőni-nyelni nem tudnak (szó szerint egybe folyik taknyuk-nyáluk), és lehet rúgni őket, ahol éred.

De a gyakorlás elengedhetetlen, hogy gyors legyél, mert ha elveszik, akkor szopás :(

2008. jún. 16. 22:20
 14/30 anonim válasza:
93%

nyáron ballonkabát alatt?:D na bocsi a viccért:P

Cigányok egy idegesítő nem is tom mik..:Sé csak elkerülni lehet öket..mert ezeknek semmi se számít.legyen fiatal/idös lány /fiu...

2008. jún. 16. 22:31
 15/30 anonim ***** válasza:
93%
nem kell őket észrevenni. én mindig ezt csináltam. barátnőm 1 fejjel volt magasabb mint és elég feltűnő mindig kötekedtek a kisebbségek sikertelenül. a cigányban is van egy ilyen gátló tényező, hogy ok nélkül nem bír megütni. ezt kell ellenük forditani. tűrni kell, persze megalázó meg minden, de ezekkel felvenni a kesztyűt nem érdemes. szar nép ez.
2008. jún. 16. 23:12
 16/30 anonim válasza:
100%
Mond neki hogy elátkozod egy életre ha veled kötözködik az átoktól nagyon félnek!és mindig légy velük nagyon komoly nekem bevált!
2008. jún. 16. 23:41
 17/30 anonim ***** válasza:
84%

Hali. Szerezz egy jó vastag láncot:) Ha baj van előveszed, azt adig ütöd még mozog :D Nekem is ez a helyzet minden nap olyan helyen vagyok ahol CSAK cigányok vannak. Egydül el se megyek már (haza fele utam, a suliból) csak haverokkal 4-en minimum hogy legyen esélyünk azért :)

Én ezért járok pillangóval.. ) De a lánc az jó.. haverom mondta, azzal jár mindenhova :) vagy sokkoló :D vagy vipera... van itt minden... :D na bye

2008. jún. 18. 20:34
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Sztem legjobb, ha karate vagy bunyó edzésekre jársz, mert az az általános erőnlétedet is javítja ! Ha az erődemonstrációt te nyered, akkor vagy nem jönnek többet, mert onnantól tisztelnek, vagy ha mégsem, akkor jönnek 10 - en, te viszel 20 - at, és ott tuti vége a dolognak. Ez xxx településen történt, nem akarom leírni a nevét, mert ezt is olvassák a varnyúúúk.
2008. jún. 20. 14:13
 19/30 anonim ***** válasza:
82%
én anno így oldottam meg:összehaverkodtam egy cigánnyal.innentől kezdve hogy volt egy cigány haverom,soha többet nem kötöttek belém.valahogy futótűzként terjedt köztük ez az új barátság.és furcsa mert ettől kezdve egyre több cigány haverom lett,és jobban tiszteltek mint a magyarok...
2008. jún. 23. 01:57
 20/30 anonim ***** válasza:
81%

Szánalmasak ezek a kis férgek bejönnek az országunkba kötekednek, kifosztanak, lopnak, csalnak, hazudnak,

19 éves vagyok és még amikor 15 éves voltam akkor még ilyen kis csicska voltam és rám szált pár aztán elegem lett az egészből és visszavágtam onnantól már nem kötekedtek.

Vagyis elég őket jól megrugni szétverni meg minden onnantól békénhagynak vagy ha peched van akkor jönnek 20-an rád.

Amugy persze vannak köztük kivétel is elég sok de elég sok nem kivétel.

úgy, hogy HAJRÁ:)

2008. jún. 23. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!