BuuBoci kérdése:
A Tescoban az összenyomott aludobozokat is visszaveszik?
Figyelt kérdés
Sörösdoboz, energiaitalos, stb...2013. máj. 5. 12:05
1/6 dirtboy válasza:
igen.sőt ha jól tudom van is egy ossze nyomó szerkezet de nem tuti
2/6 -=Koldus=- válasza:
Nem veszik, mert a gyűjtő gépbe is csak ép alumínium dobozt lehet berakni, sérültet nem vesz be. A gép (amibe bedobálod) préseli össze a dobozokat.
3/6 dirtboy válasza:
ma 08:47
nem tudom nálatok mi van de a miskolci nagy auchanba vitt két ismerősöm is full agyon taposott dobozokat aztán gond nélkül zajlott minden.
4/6 -=Koldus=- válasza:
Tesco-ról volt szó, nem Auchan-ről...
6/6 Haragbanavilaggal válasza:
Egy héttel ezelőtti tapadztalatom osztom meg veletek: LIDL - Esztergom
Bevittem egy zsáknyi kifogástalan állapotú alu sörösdobozt. A LIDL csak az üzletláncukban forgalmazott alu sörösdobozokat váltja vissza (2 Ft darabonként).az összes többi sörösdobozt visszadobta az automata, kiírta, hogy nem náluk forgalmazott termékről van szó. Gratulálok! Szelektív hulladékgyűjtés 2019...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!