Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok tehetségesebb?

Miért nem vagyok tehetségesebb?

Figyelt kérdés

Mindig is magamnak való voltam, nem igazán tudok másokkal kapcsolatokat építeni, beszélgetni velük. Van, akiről tudom, hogy úgysem lenne értelme, mert teljesen mások vagyunk, másokhoz pedig túl nyuszi vagyok odamenni. Azt mondják, hogy egyedi, megismételhetetlen stílusom van, és semmivel sem lehet összetéveszteni, és ezt én is így gondolom, én mondjuk negatív értelemben.

Már kicsi korom óta rajzolok, és fogalmam sincs, hogy ha már ennyire debil vagyok, akkor ez miért nem kompenzálódik nagyobb tehetséggel? Most is festettem, és legszívesebben összetépném a francba...

2013. ápr. 28. 22:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Linkelj egy saját rajzot
2013. ápr. 28. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos az élet ilyen igazságtalan.Nem oszt egyenlően és nem is kompenzál.Örülj,hogy az átlagot megütöd,mert azzal már lehet boldogulni az életben.
2013. ápr. 28. 22:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Még mindig várom a rajzot
2013. ápr. 28. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!