Szerinted ki a tehetségesebb? Hülkenberg vagy di Resta?
Figyelt kérdés
Szerintem Hülkenberg2013. jan. 6. 13:03
1/5 anonim válasza:
Szerintem Di Resta. Bár hozzá kell tenni, alaposan megváltozott Hülkenberg-ről alkotott véleményem. Sokáig azt gondoltam, hogy nem lóg ki a Forma-1-es átlagból (hangsúlyozom: Forma-1-es!!! aki oda bekerül, egytő-egyig átlagon felüli vezetői képességgel rendelkezik) szóval jobb mint hittem:) De szerintem akkor is Di Resta a tehetségesebb, de ez csak az én véleményem:)
Amúgy gratula, kó a kérdés, erről tényleg lehet vitatkozni :)
2/5 anonim válasza:
Hülkenberg. Di Resta töltelék pilóta véleményem szerint.
3/5 anonim válasza:
Első vagyok.
Viszont amit a DTM-ben csinált, le a kalappalelőtte.
4/5 anonim válasza:
Erre a kérdésre nem lehet 100%-ig jó választ adni, mert mind a ketten egyformán jó pilóták. Remélem egyszer az élcsapatok versenyzői lesznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!