Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vajon miért csinálják?

Vajon miért csinálják?

Figyelt kérdés
a barátnőmet(lány vagyok én is) sokan szekálják, mert kicsit ducibb, de csak hasra... szegényt már nagyon bántja.! és pont olyanok szekálják akik olyanok mint ő, lehet hogy azért mert divatosan öltözik és irigyek rá? :O mit csináljon? én már mondtam neki hogy ne figyeljen rájuk, de nagyon nehéz neki..!! akik szekálták ma 2 lány volt az egyik nem is ismeri, a másik igen, vele eg suliba járunk. 1 évvel idősebb nálunk. visszaszólni nem merünk mert jön az osztélyával... valaki valami tanácsot tud adni? :)))

2013. ápr. 26. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:
És akkor mit csinálnának ha jönnének az osztályával? Meglincselnének? Ugyan már:D Szóljatok vissza nekik. Hány évesek vagytok?
2013. ápr. 26. 22:19
 2/3 A kérdező kommentje:
15 , csak attól tartok még jobban szekálnának minket.. és pluszba jóba van a csaj felsőbbévesekkel is ! :(
2013. ápr. 26. 22:30
 3/3 anonim válasza:

Ne figyeljen rájuk.

Én is ducibb vagyok,régebben engem is szekáltak,de nem figyeltem rájuk max talán 1x-2x viszaszóltam nekik.

szóval ne figyeljen rájuk,irigyek rá..:))

2013. ápr. 27. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!