Polgármesteri hivatalból küldtek nekem "saját kézbe" levelet, de külföldön vagyok, mit csináljak? És vajon mi lehet az?
sziasztok! hátha van valakinek tapasztalata ezzel. . . jelenleg külföldön tartózkodom, határozatlan ideig. viszont a postásunk otthon Budapesten egy hónapja próbál kézbesiteni nekem egy levelet a polgármesteri hivatalból, amit csak én vehetek át, semmi rokon, és nincs az a meghatalmazás, ami erre rácáfolna.
az önkormányzatnál igényeltem tartós munkanélküli segélyt, amire jogosult vagyok, mivel több mint 90 napja nincsen munkám. mondták, hogy egy hónap mulva küldik a határozatot. pénzt azt utaltak, határozat nem ment, csak ez a titokzatos levél. én az önkormányzatnál intézkedtem, miért a polgármesteri hivatal küldené? és miért ugy, hogy más ne vehesse át? van valakinek esetleg ötlete?
Önkormányzat=polgármesteri hivatal.
Felhívod őket és minden lehetséges adatodat megadva megpróbálod rávenni őket, hogy sima tértivevényes levélként küldjék ki újra. De ha 90 napnál tovább leszel kint, nem is vagy jogosult semmilyen magyarországi ellátásra
Lehet, hogy pont azért küldték így, mert megtudták, hogy külföldön melózol...
Amúgy pedig NEM egyenlő a polgármesteri hivatal az önkormányzattal, mindkettő külön törzsszámú, külön adószámú szervezet, önálló költségvetéssel.
A polgármesteri hivatal a helyi önkormányzat hivatásos szakapparátusa. Rendeltetése az önkormányzat működésének segítése, a közigazgatási ügyek döntésre való szakszerű előkészítése és a döntések végrehajtásával kapcsolatos feladatok ellátása.
Okoska....
Az önkormányzat a Polgármesteri Hivatal épületében működik., a Polgármesterrel az élén,és a különböző osztályok is.
Valószínűleg a határozatot kézbesítették ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!