Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha már valaki az utolsókat...

Ha már valaki az utolsókat levegőzi mire gondoljon?

Figyelt kérdés
23/F vagyok és nem sok van hátra de sokat gyötörtem magamat az életemben.

#halál #másvilag.
2013. ápr. 25. 23:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Akkor már nem igen tudsz semmire gondolni, mert nagyrészt olyankor már alszik az ember.

Mi bajod van? Rákos vagy?

2013. ápr. 25. 23:59
 2/6 A kérdező kommentje:
nem hanem belebetegedtem a lelki bánataimba aztán az.
2013. ápr. 26. 01:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, hát akkor semmi komoly...Depressziós vagy! Ajánlom, hogy kérj segítséget, mert kezelés nélkül nem, vagy csak nagyon nehezen lehet kilábalni belőle...
2013. ápr. 26. 01:49
 4/6 A kérdező kommentje:
mindenkitől félek nincs önbizalmam semmi meg csak 80-as az IQ-úm meg gyenges is vagyok félek a czigány gyerektől amióta afférom volt vele.
2013. ápr. 26. 01:59
 5/6 A kérdező kommentje:
meg a szerencsétlen muja(félénk)viselkedésem miatt állásom sincsen.
2013. ápr. 26. 02:00
 6/6 Skywalker33 ***** válasza:

Halihó,

minden életnek az utolsó percig van értelme!

Ráadásul te magad tervezted meg, sajnos egy másik tudatállapotban.

Próbálj meg őszintén szívből imádkozni hogy az Isten végezze el a tervet veled és akármilyen rossz lesz te boldog leszel.

A haldoklás időszaka nagyon fontos mert minél több szenvedést letudsz itt annál könnyebb lesz a köztes lét (persze nem halsz meg és odaát másképp de minden folytatódik).

Van egy latin imám/mantrám a haldoklás pillanatára most leírom magyarul: Istenem, kezedbe leteszem szellemem, rendelkezzél felettem.

Isten áldjon!

T :)

2013. ápr. 26. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!