Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » El lehet érni, hogy rám...

El lehet érni, hogy rám gondoljon az, akit szeretnék?

Figyelt kérdés

Ha nagyonnagyon sokat gondolok rá és koncentrálok, akkor sikerülhet?

Vagy milyen módjai vannak?

2013. ápr. 3. 01:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Pl felhívod.
2013. ápr. 3. 02:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak, ha szólsz neki!
2013. ápr. 3. 02:57
 3/9 anonim válasza:
ez így van!
2013. ápr. 3. 04:45
 4/9 anonim ***** válasza:
elméletileg ha sokat gondolsz valakire akkor akaratlanul az eszébe fogsz jutni,de nem tudom hogy ebből mennyi az igaz
2013. ápr. 3. 11:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Beszéltél az illetővel,ismered,vagy csak látásból?
2013. ápr. 3. 16:42
 6/9 anonim ***** válasza:

"ha sokat gondolsz valakire akkor akaratlanul az eszébe fogsz jutni,de nem tudom hogy ebből mennyi az igaz"

Semmi.

Nem tudom, miért nem lehet megérteni, pl. az agykontrollban - hogy ez a saját agyad kontrolljáról szól!!!

A másé az az övé, és te a gondolkodásoddal semmilyen módon nem tudsz beleszólni!

Ha akarsz valamit tőle, akkor bizony legalább fel kell hívni, aztán megemlíteni a dolgot.

2013. ápr. 3. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki az agykontrollos szubjektív üzenetet. De adj magadnak ultimátumot, pl ha egy hét alatt nem éred el a kívánt eredményt akkor Te lépsz valamit. Pl felhívod meg ilyenek. Ha leírod, hogy fiú vagy vagy lány meg egyéb infót, akkor tudunk segíteni.
2013. ápr. 4. 22:09
 8/9 anonim ***** válasza:
6-os,odaírtam hogy elméletileg,és attól hogy az agykontroll témába írta a kérdést tudom hogy nem az agykontrollhoz van köze,azért nem fejtettem ki,mert alapból a kérdés is rossz helyen van,de ha ennyire nem tudsz gondolkodni inkább ne akadj ki,ha meg észreveszed hogy a válaszom nem az agykontrollhoz kapcsolódik akkor vedd észere hogy a kérdésere sem lehet választ adni agykontrolltémában,mert hiába lehetséges mással
2013. ápr. 4. 22:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Ugyanazt kérded, mint ha azt kérdenéd: "el lehet érni, hogy figyeljen, akihez épp beszélek?". :) Tehát szinte ugyanezeket múlik, csak éppen gondolati körülményeket figyelembe véve.
2013. ápr. 12. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!