El lehet érni, hogy rám gondoljon az, akit szeretnék?
Figyelt kérdés
Ha nagyonnagyon sokat gondolok rá és koncentrálok, akkor sikerülhet?
Vagy milyen módjai vannak?
2013. ápr. 3. 01:59
4/9 anonim válasza:
elméletileg ha sokat gondolsz valakire akkor akaratlanul az eszébe fogsz jutni,de nem tudom hogy ebből mennyi az igaz
5/9 anonim válasza:
Beszéltél az illetővel,ismered,vagy csak látásból?
6/9 anonim válasza:
"ha sokat gondolsz valakire akkor akaratlanul az eszébe fogsz jutni,de nem tudom hogy ebből mennyi az igaz"
Semmi.
Nem tudom, miért nem lehet megérteni, pl. az agykontrollban - hogy ez a saját agyad kontrolljáról szól!!!
A másé az az övé, és te a gondolkodásoddal semmilyen módon nem tudsz beleszólni!
Ha akarsz valamit tőle, akkor bizony legalább fel kell hívni, aztán megemlíteni a dolgot.
7/9 anonim válasza:
Próbáld ki az agykontrollos szubjektív üzenetet. De adj magadnak ultimátumot, pl ha egy hét alatt nem éred el a kívánt eredményt akkor Te lépsz valamit. Pl felhívod meg ilyenek. Ha leírod, hogy fiú vagy vagy lány meg egyéb infót, akkor tudunk segíteni.
8/9 anonim válasza:
6-os,odaírtam hogy elméletileg,és attól hogy az agykontroll témába írta a kérdést tudom hogy nem az agykontrollhoz van köze,azért nem fejtettem ki,mert alapból a kérdés is rossz helyen van,de ha ennyire nem tudsz gondolkodni inkább ne akadj ki,ha meg észreveszed hogy a válaszom nem az agykontrollhoz kapcsolódik akkor vedd észere hogy a kérdésere sem lehet választ adni agykontrolltémában,mert hiába lehetséges mással
9/9 anonim válasza:
Ugyanazt kérded, mint ha azt kérdenéd: "el lehet érni, hogy figyeljen, akihez épp beszélek?". :) Tehát szinte ugyanezeket múlik, csak éppen gondolati körülményeket figyelembe véve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!