Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, hogy ne rosszat...

Mit csináljak, hogy ne rosszat gondoljon rólam?

Figyelt kérdés

Szóval van egy csávó,akivel elég sokat szívóztam.Persze emiatt megis utált eléggé,de most már rájöttem,hogy hiba volt,mert eléggé sokan bírják,szóval rosszfej nem lehet.

Hogy haverkodjak vele?17 F

2010. aug. 4. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogyan szívóztál vele.
2010. aug. 4. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hátha eddig szemétkedtél vele és most haverja akarnál lenni akkor és a srác helyében elküldenélek a f@szomba.
2010. aug. 4. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Akármilyen hihetetlenül hangzik, kérj bocsánatot, légy vele kedvesebb, aztán próbálj "közelebb kerülni hozzá", na nem "úgy".
2010. aug. 4. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nem kéne szivatni másokat... én se csinálok ilyeneket mégis ittvagyok... mi a jó abban hogy valaki mást szivatsz? én is elküldenélek a p!csába...
2010. aug. 4. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

ha ott vagy a közelében és hallod, h mond vmi vicceset, akkor nevess rajta, szólj vissza vmi hülyeséget, amin ő is nevetne és kezdjetek el beszélgetni. egy idő után, amikor már (talán) haveri viszonyban vagytok, akkor kérj tőle bocsánatot, amiért olyan ízetlen voltál vele annó (lehetőleg négyszemközt). ilyenkor már biztosan nem fog elküldeni melegebb éghajlatra, hiszen a haverja vagy. ezután jöhet a további jópofizás, meccsekre járás, kocsmázások...(nem ismerlek titeket, ezért nem tudom, h mit szoktok csinálni).

sok sikert, majd írd meg, h sikerült-e:)

2010. aug. 4. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Elég gáz ha már 17 évesen ilyen számító ember vagy.
2010. aug. 6. 23:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Akit sokan bírnak az rossz fej nem lehet? Ez marha jó, ajj bárcsak ismernélek, annyit szivatnálak téged, embereket fizetnék, le, hogy azt mondogassák mindenfelé, hogy milyen jó arc vagyok és te simán bevennéd.
2010. aug. 7. 01:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Akit sokan bírnak az jó arc??

Azzal kell csak jóba lenni akit sokan ismernek??

Hogy te mekkora egy szemét vagy...

2010. aug. 7. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!