Lehet, hogy valami rosszat tettem? HELP!
1. Még mielőtt jönne egy olyan válasz, hogy itt ne rinyálj, NEM rinyálok csak 1 tanács kellene.
2. Én nemsokára 14/L ő pedig 15/F.
Mondd, a szüleid miért nem tudhatnak róla?
Nagyon vigyázz magadra. Semmi garancia arra, hogy valóban egy 15 éves fiúval beszélgetsz. Valóban butaság volt telefonszámot adni.
Szóval: semmiképpen sem szabad vele találkoznod úgy, hogy arról nem beszélsz senkinek. Sőt, nehogy egyedül menj egy találkozóra. De legjobb lenne, ha addig nem is találkoznátok, amíg nem tisztáztad a helyzetet.
Másrészt, ha hív, nyugodtan megmondhatod neki, hogy fura neked ez az egész. Ha nem szimpi, akkor meg kell neki mondani. Ha nem hallgat rád, akkor pedig mindenképpen el kell mondanod a szüleidnek, hogy segíteni tudjanak. Lehet, hogy mérgesek lesznek rád, meg kiabálnak, meg ilyesmi, de hidd el, hogy tutira nagyon féltenek és szeretnék, ha nem lenne semmi bajod, és ezért biztosan meg is tesznek minden tőlük telhetőt.
az nem garancia...nekik is hazudhatott...
szerintem ha lehet változtass telefonszámot
Uccsónak: persze már...mikor élőben találkoztak...akkor nagyon becsaphatta őket...
Amugy ha idegesíteni fog megírom neki MSN-en, hogy ellopták a telefonomat így számot sem kell cserélni és kész. Majd megunja, hogy hiv hiv hiv és nem veszi fel senki...
utolsó vagyok
na ide figyelj ne hisztizzél és gorombán válaszolj honnan a f.szombol kellett volna tudnom hogy találkoztak élőbe? -.- idióták...tele van velük a világ.....-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!