Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tönkretettem az életemet!...

Tönkretettem az életemet! Hogy tudnék újra önmagam lenni?

Figyelt kérdés

15 éves bulizós lány voltam, sok baráttal... egy 2 éves kapcsolattal, egy olyan fiúval aki tényleg szeretett...boldog voltam és rengeteget nevettem...

ezek után jött a gimnázium.. nem szerettem .. anorexiás lettem.. elpártoltak tőlem a barátaim és olyan idióta voltam hogy elveszítettem a pasimat is... az ostályban általánosban én voltam a középpont és rengeteget buliztunk tök segítőkész voltam, most viszont... beszólnak ha visszaszólok az a bajuk.. egyszerűen nem tudom mi lett velem... át szeretnék menni másik suliba.. a barátnőim bepasiztak.. most is.. midnen nap sírok esténként.. egyszerűen nem hiszem el hogy ez lett belőlem... már felépültem testileg, de lelkileg roncs vagyok... nem az aki voltam.. nem tudom mit tehetnék, próbálok.. de tényleg nemt tudom..

2013. ápr. 23. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindenkinek vannak nehéz időszakai az életben.. hát, neked elég rosszkor jött, de mint minden hullám, ennek is vége lesz egyszer. Nincs mit tenni, ki kellene várni a végét. Addig próbálj meg odafigyelni a dolgokra, legyenek egy elfogadható szinten az iskolai jegyeid, és próbálj meg kedves lenni az emberekkel, vagy legalább nem odafigyelni beszólásokra.. majd alakul. dúl a szervezetedben mindenféle folyamat, idő kell neki, hogy kidolgozza.
2013. ápr. 23. 20:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha van elég lelki erőd válts sulit!!! Komolyan mondom, nekem is volt egy nagyon kemény lelki hullámom, sajna én már nem tudtam válltani mert mire ráeszméltem hogy nekem a sulival van baj nem magammal akkor késő volt..Én azt tanácsolom és ha a szüleid is megengedik válts! Új élet..
2013. ápr. 23. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!