Tönkretettem az életemet! Hogy tudnék újra önmagam lenni?
15 éves bulizós lány voltam, sok baráttal... egy 2 éves kapcsolattal, egy olyan fiúval aki tényleg szeretett...boldog voltam és rengeteget nevettem...
ezek után jött a gimnázium.. nem szerettem .. anorexiás lettem.. elpártoltak tőlem a barátaim és olyan idióta voltam hogy elveszítettem a pasimat is... az ostályban általánosban én voltam a középpont és rengeteget buliztunk tök segítőkész voltam, most viszont... beszólnak ha visszaszólok az a bajuk.. egyszerűen nem tudom mi lett velem... át szeretnék menni másik suliba.. a barátnőim bepasiztak.. most is.. midnen nap sírok esténként.. egyszerűen nem hiszem el hogy ez lett belőlem... már felépültem testileg, de lelkileg roncs vagyok... nem az aki voltam.. nem tudom mit tehetnék, próbálok.. de tényleg nemt tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!