Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Barátnőm tönkretettem az...

Barátnőm tönkretettem az egerem, nem akar fizetni?

Figyelt kérdés

közösen laktunk és kiöntött vmi gyümölcskonzervet, ami az egeremre és belé ment. én nem voltam itt, de irt hogy kifizeti meg ne haragudjak. a gond csak az hogy ő akkor ki is költözött (az előre volt tervezve), és baromi messze lakik, kb júniusban majd fog ide jönni, hamarabb nem. bankszámlája nincs (pénze se szokott lenni). 6 000 ft volt anno, nekem nagyon nem mindegy ez a pénz.

ennek 3 hete, azóta semmi hír róla, csak hogy nem jön, meg alig ír vissza.

mivel jóban vagyunk nem tudom hogy is mondjam neki hogy kell a pénz, és valahogy utalja át, hisz nincs számlája. nem akarom a barátságot sem túláságosan rontani hogy annyira követelem.

2013. márc. 17. 07:15
 1/4 A kérdező kommentje:
a kérdésben rosszul írtam, nem tönkretettem, hanem tönkretette!
2013. márc. 17. 07:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs pénze, nem tudom hogy gondoltad behajtani. Veszel egy 1000 forintos egeret, és lenyeled a barátság nevében a dolgot. Vagy véget vetsz a barátságnak és folyamatosan nyaggatod, hogy fizesse ki. Így vagy úgy, de ez szerintem bukó.
2013. márc. 17. 08:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Vegyél helyette egy olcsóbbat, a lényeg, hogy legyen egered, amit tudsz használni, aztán meg megbeszéled a barátnőddel, hogy neked szükséged lenne arra a pénzre, de mondjuk azért ne 6000 Ft-ot várj vissza, mert most már nyilván nem érne annyit az az egér, de mondjuk egy 3-4000 Ft-ban kiegyezhettek és azt meg kifizeti neked, amikor lesz egy kis pénze.

Vagy nyaggatod folyton, ő meg majd nem veszi neked fel a telefont, letagadtatja magát és rámegy a barátságotok.

Természetes, hogy ő tartozik neked, de ha egyszer nem nem akarja megadni, csak nincs miből, az más tészta. De írj neki egy sms-t, hogy szükséged lenne az egér árára, mert megszorultál, meg újat is kellett venned, ahogy lesz egy kis pénze, legyen szíves megadni az árát. Ennyi. Nyugi, nem fogja elfelejteni!

2013. márc. 17. 09:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Úgy döntöttem ne hagyom ennyiben. a barátságnak lehet már igy is annyi, mivel irtam hogy messze lakik, úgysem fogunk nagyon talizni (itthagyta az egyetemet). mivel én egyetem mellett dolgozom nekem a 6000 ft 2,5 napi munkámba van, mert csak ennyire fizetik meg a diákokat sajnos, ezért is nem mindegy, plusz még ha másikat kell vennem. köszönöm a válaszokat.
2013. márc. 17. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!