Barátnőm tönkretettem az egerem, nem akar fizetni?
közösen laktunk és kiöntött vmi gyümölcskonzervet, ami az egeremre és belé ment. én nem voltam itt, de irt hogy kifizeti meg ne haragudjak. a gond csak az hogy ő akkor ki is költözött (az előre volt tervezve), és baromi messze lakik, kb júniusban majd fog ide jönni, hamarabb nem. bankszámlája nincs (pénze se szokott lenni). 6 000 ft volt anno, nekem nagyon nem mindegy ez a pénz.
ennek 3 hete, azóta semmi hír róla, csak hogy nem jön, meg alig ír vissza.
mivel jóban vagyunk nem tudom hogy is mondjam neki hogy kell a pénz, és valahogy utalja át, hisz nincs számlája. nem akarom a barátságot sem túláságosan rontani hogy annyira követelem.
Vegyél helyette egy olcsóbbat, a lényeg, hogy legyen egered, amit tudsz használni, aztán meg megbeszéled a barátnőddel, hogy neked szükséged lenne arra a pénzre, de mondjuk azért ne 6000 Ft-ot várj vissza, mert most már nyilván nem érne annyit az az egér, de mondjuk egy 3-4000 Ft-ban kiegyezhettek és azt meg kifizeti neked, amikor lesz egy kis pénze.
Vagy nyaggatod folyton, ő meg majd nem veszi neked fel a telefont, letagadtatja magát és rámegy a barátságotok.
Természetes, hogy ő tartozik neked, de ha egyszer nem nem akarja megadni, csak nincs miből, az más tészta. De írj neki egy sms-t, hogy szükséged lenne az egér árára, mert megszorultál, meg újat is kellett venned, ahogy lesz egy kis pénze, legyen szíves megadni az árát. Ennyi. Nyugi, nem fogja elfelejteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!