Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mitől van az,...

Szerintetek mitől van az, hogy ha bármi megmozdul a látóteremen kívül; akár a hátam mögött is (ahova nem látok) ; odakapom a tekintetem; tehát észreveszem, és felmérem?

Figyelt kérdés
Ez nálam annyira érzékeny, hogy pl.: megmozdult valami kis szúnyog szerű a hátam mögött a falon, és már tudtam is róla. Régen egy elhagyatott ház felújításán, elmenetem egy alig résnyire nyitott ajtó mellett. Oda bent sötét volt (valami tárolóhelyiség lehetett). és amikor a látóterem mögé került az ajtó, akkor a résen keresztül érzékeltem valami mozgást. Amikor belöktem az ajtót, azt láttam, hogy tele van limlomokkal a helyiség; és egy sikló kúszott el a padlón, be a kacatok alá. Olyan is volt már, hogy megálltam kocsival egy utcában. Ilyenkor a kutyák rendszerint el kezdenek őrjöngeni; amivel felkeltik esetleg a környékbéli lakók figyelmét. A hátam mögött lévő ház ablakán valaki kinézett a függöny mögül; mire én egyből odafordultam; és láttam hogy néz... Szóval ilyesmikre gondolok. Szerintetek ez hogy működik?

2013. márc. 15. 20:54
 1/1 anonim válasza:
vadászösztön.
2013. márc. 15. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!