Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy valaki...

Miért van az, hogy valaki elolvassa az üzeneteit iwiwen de nem válaszol rá?

Figyelt kérdés
Nekem személyszerint kicsit idegesítő tud lenni. Pl nemegyszer volt hogy fontos üzenetet küldtem és láttam hogy elolvasta az illető, de egyszerűen nem válaszolt rá. Mi van ilyenkor az emberekkel?? Annyira sietnek hogy választ írni már nincs idejük??
2009. szept. 25. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem is marhára idegesít. De tök feleslegesen. :)

Lehet, h siet, lehet, h olyat kérdeztél, amit nem tud rögtön megválaszolni stb.

"Bosszúból" én is mindig később válaszolok. :D

2009. szept. 25. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Vagy esetleg nem akar rá válaszolni !
2009. szept. 25. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Én van hogy a munkahelyen megnézem, de ott nincs lehetőség egy sort sem írni, vagy esetleg bejön valaki vagy csöng a telefon. Vagy több levelet kapok(otthon) és annyi időm nincs hogy mindre írjak, s nem akarok választani, s későbbre halasztom

A párom külföldön van, megnézem neki, de nem válaszolok helyette.

2009. szept. 25. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:

jaja, nekem is van, hogy nincs időm, vagy akkor épp kedvem, de akkor tudom, h belátható időn belül válaszolok..

ha fontos akkor persze írok rá, de jobb szeretek olyat írni amit átgondoltam, bár persze ez attól függ, kinek megy a levél.

2009. szept. 25. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen, hogy nincs kedvem visszaírni, vagy olyat kérdez amit ott rögtön nem tudok megválaszolni. De nézd a jó oldalát.. legalább nem törli ki:D
2009. szept. 26. 00:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez legyen a legnagyobb problémád.
2009. szept. 26. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!