Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kikre mondják azt, hogy elvontak?

Kikre mondják azt, hogy elvontak?

Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 18:27
 1/2 anonim ***** válasza:
74%
Hát ha ilyet hallok akkor nekem egy seggig érő hajú csaj jut eszembe aki rajzol/varr/zenél. És érdekesen fogalmazza meg a kis világát, nem realitásokban gondolkozik, hanem valami más világban jár.
2009. szept. 30. 17:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát rólam például ezt mondják :D

Az elvontak olyan emberek, akiknek muvészlelkuk van, nem áltagosak, inkább nagyon furcsák, a viselkedésuk inkább már az orulthoz kozelít... Az elvont embereknek megvan a saját kis világus és ahogy az elso válaszoló is írta nem realitásokban meg minden napi dolgokon gondolkoznak, hanem kívulrol szemlélve álomvilágban élnek. Általában nagyon érzékenyek, jól tudnak írni és beszélni. Az emberek nem értik meg oket, csak kirohogik. Jó a szivuk is.

Engem már ovodás koromtól kezdve provokálnak, idegesítenek. Most fogok menni a 6. suliba, mivel eddig egy helyen sem bírtam ki a provokáló iskolatársaim miatt. Mindenhol csak "a bolond"-nak hívtak, mert más vagyok. És akkor most mi van?

Muvészek kozul pl. Michael Jackson, Jean Michel Basquiat, Andy Warhol (stb.) voltak az elvontak.

2009. szept. 30. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!